Fordi Hirtshals Idrætscenter rummer alt fra multiball, teqball, pannabanemotorikrum og legeplads til idrætshaller og svømmehal er de klart centrum for idræts- og fritidsaktiviteter i Hjørring kommune

Et idrætscenter i den her kaliber gavner udviklingen i hele nærområdet. Når et idrætscenter både omfavner idræt på alle niveauer, dagplejere, børnehaver, skoler og ungdomsuddannelser så har man virkelige fat i den lange ende.

Det er lige nøjagtig hvad de har i Hirtshals. Et topmoderne idrætsmiljø er en realitet. Både indenfor og udenfor hallen er der tænkt idræt, bevægelse og leg. Indenfor er multiball væggen et stort tilløbsstykke og udenfor er pannabanen og den smukke legeplads i robinietræ et godt sted at få brugt sin energi.

En multiball, et teqball bord, et motorikrum, en pannabane og en legeplads skaber besøg i alle aldre

Med oaser af idræt, bevægelse, leg, hygge og samvær er idrætscentret et pragteksemplar på, hvordan der skabes unikke miljøer til børn, unge og voksne, hvor der er behov for tryghed og følelsen af at ”her er der rart at være”.

Hos A-Sport mener vi at ”alle har ret til at røre sig” – her er det slet ikke til at lade være

Kontakt os for mere information

Når et idrætscenter tør stå i spidsen for alle former for bevægelsesaktiviteter

Vi er på sidelinjen og kommer gerne med vores idéer og input til hvordan idrætsmiljøer kan etableres og hvordan jeres tanker og ønsker omkring idræt, bevægelse, motorik og leg bliver gennemgående.

Vi samarbejder med arkitekter, service- og centerledere omkring disse bevægelsesmiljøer, og vi har stor erfaring i at etablerer unikke bevægelsesmiljøer, der kan inviterer til store mængder af idræt, bevægelse, samvær og kultur.

Kontakt os for mere information

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering