Unikke og individuelle legepladser med legeredskaber i stål eller natur legeredskaber

A-Sport leverer indretningsforslag og rådgiver jer i valg af udstyr til udendørs legepladser med høj fokus på leg, bevægelse, motorik og samvær, og hvor sikkerheden er i højsædet

Legepladser er områder fulde af oplevelser, underholdning og læring for sjov. De gode legepladser er dem som visuelt kan vække børns fantasier og samtidig viser voksne, at her udvikles børns grundbevægelser og deres motoriske færdigheder - også selvom det bare ser ud til at være for sjov.

Udemiljøet er multifunktionelt og inviterer til leg, kamp, udfordringer og sociale hyggemøder. På legepladsen skaber vi rum, hvor der er plads til at få pulsen op, knokle løs eller blot "hænge ud" eller være aktive tilskuere.

A-Sport er en af Danmarks største leverandør af legepladser

Med det brede sortiment har vi legeredskaberne til skolens, hallens, campingpladsens eller boligforeningens legeplads. Vores redskaber kan kombineres på kryds og tværs - og vi kommer gerne med gode råd og vejledning.

Alle vores legeredskaber overholder de lovmæssige krav til sikkerhed og leveres i stærke og holdbare materialer, som holder til dagligt slitage samt alt slags vejr og vind.

Tag fat i os for mere information

A-Sport-legeplads-galleri-glyngore


Lad os

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverer A-Sport holdbare løsninger og rådgiver jer i valg af materialer, design og funktionalitet. Vi udvikler individuelle og gennemtænkte løsninger, som tager udgangspunkt i jeres værdier og udfordringer.

Drømme og visioner kan virkeliggøres

Rådgivning, som giver bedst mening for den aktuelle sag - lige fra de indledende strategiske møder til det færdige resultat. Vi er et team, der byder på alt det, som skal til for at skabe effektiv rådgivning og vejledning, baseret på tillid og engagement. Selvfølgelig udført i et tæt samarbejde med jer som er kunden.

A-Sport-legeplads-galleri-aarhus

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering