Hvorfor Klub A-Sport?

Hos A-Sport elsker vi alle former for sport. Vi er et sammensat hold bestående af de bedste fløjspillere, gymnaster, midtbanespillere, doublespillere, forsvarsspillere og målmænd.

Med en klubånd udover det sædvanlige tilbyder vi vores trofaste kunder det bedste idrætsudstyr til de bedste priser, og vi sørger for at gøre det attraktivt for enhver idrætsforening at være medlem af Klub A-Sport.

Tilmeld jer Klub A-Sport og få alle fordelene

Vi tør godt betegne os som "ret gode" til idræts- og sportsudstyr af enhver art. Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr sætter vi pris på, at kunne råde og vejlede alle medlemmerne af kundeklubben Klub A-Sport.

Det koster ikke en krone at være medlem - tværtimod. Vi giver jer derimod en lang række fordele, som gør det endnu sjovere at handle med os.

•   Medlemspriser med særlig gode priser

•   Købt stort ind og spar mange penge

•   Bonusordning, som forhandles individuelt

•   Gratis fragt

•   Hurtig levering

•   Vi gemmer alle dine kvitteringer online

Bliv medlem

Det siger andre om Klub A-Sport:

Ørslevkloster IF har netop efter 3 års samarbejde skrevet en ny klubaftale med A-Sport for de næste 3 år. Vi er yderst tilfreds med samarbejdet. God kommunikation imellem klub og personale. Kompetent vejledning i hvilke varer vi kan købe, samt hurtig levering af bestilte varer." Joan Skovgård, bestyrelsesmedlem og tøjansvarlig hos Ørslevkloster IF
Team Køge Volley er utrolig stolte og glade for vores samarbejde med A-Sport. Tøjet fra Mikasa lever både i design, kvalitet og funktion op til de højeste standarder og krav til moderne volleyball-beklædning og vi føler os som hold og klub utrolig godt klædt på til både træning og kamp. Samtidig foregår vores kommunikation med A-Sport på en effektiv og ukompliceret facon og vi bliver altid godt behandlet - kan man forlange mere..." Sven Brix, Cheftræner og bestyrelsesmedlem Team Køge Volley
Vi er enormt glade for at kunne fortælle, at vi har forlænget vores samarbejdsaftale med A-Sport.dk med endnu et år. En aftale som gør at vi får en masse fordele og optjener bonus når vi skal have større bestillinger og vare ind. A-Sport er en utrolig stor virksomhed, som er total- leverandør af idræts-, trænings og andet udstyr til rigtig mange foreninger, klubber, skoler mm. A-Sport er utrolig professionelle og passioneret omkring deres arbejde og det glæder vi os til at være en del af det næste år." FodboldHoldet Herning

Med et gratis medlemsskab til Klub A-Sport får din idrætsforening "fuld valuta for pengene"

Gør som over 50 andre idrætsklubber - få din idrætsklub meldt ind i Klub A-Sport. Når i melder jer ind i Klub A-Sport, får klubben favorable medlemspriser, og en særligt bonusordning, som forhandles individuelt med klubben.

Vi er også medspiller når beslutningerne omkring rekvisitter og teamwear skal tages. Ovenikøbet giver vi jer også gode og afprøvede træningsøvelser til den daglige træning.

Kort sagt: I får tilgang til et professionelt hold, der giver klubånd, sammenhold og god økonomi for din klub.

I dag har Klub A-Sport aftaler med idrætsklubber, som spiller i Superligaen, håndboldligaen, serieklubber, breddeklubber, danske, færøske klubber og forbund.

Opret en gratis Klub A-Sport konto

Sådan fungere det:

Medlemspriser: Når din idrætsklub er medlem sørger vi for at udregne jeres helt egne individuelle klubpriser og giver gerne gode råd og vejledning til det helt rigtige udstyr til klubben.
Bonusordning: Medlemmer af Klub A-Sport får altid forhandlet en individuel bonusordning, som giver klubben mere at handle for. Gratis fragt og hurtig levering er en selvfølge.
Sådan gør du: Bliv medlem ved at oprette dig på www.a-sport.dk. Udfyld formularen og vi sender dig en mail med adgangsoplysninger, når du ansøgning er behandlet.

Ens klubtøj - det ka' bare noget

Lækkert spillertøj i allerhøjeste kvalitet fra Select og Mikasa. Trænings- og kamptøjet til håndbold, fodbold, volley you name it... Fås i størrelser fra 6 år og op til str. XXL

Agilitystige

bold-medtryk

Kend eller genkend din bold

Sæt idrætsforeningens logo, klassetrin eller hovedsponsorens logo på jeres bolde. Så er det altid nemt at finde boldens ejermand. Et væld af muligheder på fodbolde, håndbolde og volleybolde af enhver art.

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering