Teqball - spillet til boldentusiaster på både amatør og professionelt plan

Spil fodbold, volleyball, piqleball, bordtennis, håndbold eller hvilket som helst andet boldspil ved dette teqball bord - det her er altså vildt sjovt...

Underholdning i første klasse - krydret med god og sjov motion - uanset alder og niveau. Alt, hvad der er brug for, er en modstander i den anden ende af Teq-bordet og spillet kan begynde. Teqball kan spilles af både professionelle og amatører. Vi ser nogle af verdens allerbedste sportsudøvere spille Teqball og de har det rigtig sjovt imens de spiller.

Spil det nyeste spil PiQleball ved et Teqball bord

Sæt teqball bordet op i skolegården, ved idrætshallen, campingpladsen eller ved legepladsen i grundejerforeningen - det tåler at stå udendørs hele året rundt.


Teg-Smart bordet er udstyret med transporthjul, så det hurtigt og nemt kan flyttes efter behov. Hvis du spiller alene er det også muligt at slå den enehalvdel af teqball bordet op, så har du altid har en modstander lige ved hånden.


Teqball borde fåes i 3 udgaver: Teq Lite, Teq One og Teq Smart. Alle teqball bordene opfylder de strengeste kravfor kvalitet og holdbarhed.

Teqball hele verden rundt

Denne sport har erobret verden, da den allerede nu spilles i mere en 130 lande og professionelle fodboldspillere som Lionel Messi, Neymar og klubber som Manchester United, FC Barcelona og Paris SG er helt vilde med det.

Se videoen her

Find teqball bordene og alt teqball udstyr her

Teqball bord - TEQ ONE

300x150x76 cm.

#30525
kr. 18.000,00kr. 23.999,00
ekskl. moms
Teqball bord - TEQ SMART

Sammenklappelig

#30528
kr. 20.000,00kr. 26.999,00
ekskl. moms
Teqball bord - TEQ LITE

Sammenklappelig

#30529
kr. 8.000,00kr. 11.999,00
ekskl. moms
Teqball bord - TEQ ONE m/klublogo
kr. 21.000,00kr. 29.999,00
ekskl. moms
Teqball fodbold

Orange str. 5

#30525-10
kr. 299,00ekskl. moms
Beach soccer Select str. 5
kr. 229,00ekskl. moms
Freestyle V24

Str. 4,5

#40170
kr. 269,00ekskl. moms
Street V24

Str. 4,5

#40171
kr. 269,00ekskl. moms
Teqball bord - TEQ ONE Black limited edition
kr. 19.000,00kr. 25.999,00
ekskl. moms

Den hollandske fodboldlegende Henk Ten Cate siger... "det er som at gå til træning uden at lægge mærke til at man egentlig træner" og tidligere cheftræner for fodboldklubben Everton Ronald Konan siger at... "det er god træning- selv for fodboldspillere i Premier League".

Teqball træning og færdigheder

Teqball er et nyt yderst interessant træningsredskab, til både professionelle og amatører. Spillet udvikler spillerens teknik, koncentration og udholdenhed og giver samtidig anledning til at mestre førsteberøringer i luften. Den oprindelige idé bag teqball var at udvikle et fodboldbaseret spil, der primært forbedre spillerens tekniske færdigheder.

Den buede overflade gør det muligt for spilleren, at skyde i forskellige retninger. Bolden kan hoppe af banen i alle retninger, hvilket gør spillet ekstremt dynamisk og uforudsigeligt.

Udover den klassiske Teqball har opfinderen skabt fire andre sportsgrene: Teqvoly, Teqis, Teqpong og Qatch. Hvis du er volleyball fan, er teqvoly lige noget for dig. For alle bordtennisfans vil teqpong være bedst. Teqis er en blanding af tennis og bordtennis, hvorimod qatch kunne være meget interessant for alle håndboldfans.

Brug både baller, hoved og ben i teqball spillet

Når man spiller Teqball må man bruge alt andet end lige armene til at få bolden over på modstanderens side -og den kurvede Teqball plade gør det ikke blot til en rigtig vild sport, men også amatører kan få mange timers sjove idræt igang. Teqball bliver spillet på alle niveauer - der bliver afholdt teqball stævner på allerhøjeste niveau, og om ikke andet kan man være sikker på, at det er rigtig god underholdning at se en teqball kamp. Der er høj intensivitet til hver en kamp.

Teqball er den reneste form for idræt, som spilles på et specielt buet bord uden fysisk kontakt imellem spillerne. Når spillet er i gang er det helt sikkert at det vil tiltrække andre, som også gerne vil udvikle deres tekniske færdigheder, koncentration og udholdenhed.

De hårde facts om et teqball bord

Stellet på et teqball bord er fremstillet af pulverlakeret konstruktionsstål og spillefladen er af yderst holdbart HPL-materiale. Et net til et teqball bord er lavet i kraftigt, gennemsigtigt akrylglas og teqball bordet er samlet med galvaniserede stålskruer.

Et teqball bord kan stå ude eller inde hele året rundt. Et Teqball bord er det perfekte produkt til både træning og fritid. Helt idéel til offentlige steder, hoteller, parker, skoler, idrætsklubber og fritidscentre.

Se Teqball bordene her

Hovedregler for Teqball

 • Teqball kan spilles med bolde, der bruges i fodbold, hvor str. 5 er officiel og anbefalet.
 • Teqball kan spilles af to spillere (enkeltspil) eller af fire spillere (dobbeltspil).
 • En Teqball-kamp består af bedst af 3 sæt.
 • Hvert sæt spilles, indtil en spiller/hold når 12 point.
 • Hver spiller/hold har 2 forsøg på at udføre en vellykket serv.
 • Spillerne/holdene skifter serv efter hvert fjerde point.
 • Det er forbudt at røre bolden med samme kropsdel to gange i træk.
 • Det er forbudt at returnere bolden med samme kropsdel to gange i træk.
 • Hver spiller/hold har lov til at returnere bolden med højst 3 berøringer med en hvilken som helst kropsdel, undtagen hænder og arme.
 • I doubler har et hold højst 3 berøringer, men holdkammeraterne skal minimum give bolden videre til hinanden én gang.
 • Mens der spilles, må bordet eller modstanderen ikke røres.
 • I tilfælde af en kantbold skal du gentage udvekslingen (rally).

Se videoen her

De 6 udviklede Teqball Spil

Teqball

Teqball er et boldspil, som er en kombination af fodbold og bordtennis. Ligesom i bordtennis handler det om at slå modstanderen ud ved at slå bolden over på den modsatte side af bordet og dermed indsamle flere point end sin modstander.

De officielle regler dikterer, at man må bruge alle sine kropsdele undtagen arme og hænder. Derudover har man maksimalt tre berøringer til at få sendt bolden over til modstanderen. Når man server, skal den ene fod være plantet i jorden, mens man sender bolden henover det kurvede bord.

Spillet kan afvikles en-mod-en eller to-mod-to. Man spiller bedst af tre sæt, og i hvert sæt handler det som regel om at nå 12 point først.

PiQleball

Spil pickleball ved et Teqball bord. Udover de sjove elementer i spillet, udvikler og efterspørger den kompetencer af spillerne som fokus, hurtig reaktion og teknisk præcision, da bolden hopper anderledes på grund af Teq-bordets buede form.

Piqleball kan spilles indendørs og udendørs på mange forskellige overflader, såsom ler, hardcourt, græs, tæpper eller sand, hvilket gør piqleball endnu sjovere og giver spillerne flere udfordringer.

Teqvoly

Teqvoly er den perfekte fritidsaktivitet for alle sportsentusiaster, og den kan også være en fremragende øvelse for professionelle volleyballspillere. Reglerne er designet til at gøre stævnerne mere spændende og underholdende både for spillere og tilskuere. Det forbedrer boldkoncentrationen, reaktionen tid og præcision.

Vores hovedmål med denne innovative sport er at skabe global bevidsthed, fremme sporten for både professionelle og amatørspillere og implementere Teqvoly i den daglige praksis af volleyballspillere.

Qatch

Qatch stammer fra håndbold og er perfekt velegnet til professionelle atleter såvel som sports entusiaster, hvis ambition er at udvikle både deres angrebs- og forsvarsevner. I dette fysisk udfordrende spil kaster to hold, af tre spillere, bolden frem og tilbage til hinanden på en intensiv måde.

Det som denne nye og innovative sportsaktivitet skiller sig ud, er, at to spillere fra det samme hold (angriberne) er i samme ende af tabellen, mens den tredje spiller (forsvareren)er i den modsatte ende blandt deres modstandere. Teamwork, følelser og oplevelser, frihed af kreativitet og hurtige beslutninger.

Teqis

Teqis er en innovativ ketchersport. Udover de sjove elementer i spillet, udvikler og efterspørger den kompetencer af spillerne som fokus, hurtig reaktion og teknisk præcision, da bolden hopper anderledes på grund af Teq-bordets buede form.

Teqis kan spilles indendørs og udendørs på mange forskellige overflader, såsom ler, hardcourt, græs, tæpper eller sand, hvilket gør teqis endnu sjovere og giver spillerne flere udfordringer.

Teqpong

Teqpong er en anden form for en innovativ ketcher sport. Det buede teq-bord gør spillet endnu mere behageligt og skaber forskellige typer af bounces, hvor vinkler skal genberegnes, og spillernes reaktioner vil blive testet.

Teqpong er en fremragende måde at bruge tid på for både professionelle atleter og dem, der leder efter en rekreativ hobby, uanset alder, køn eller færdigheds niveau.

Personliggør Jeres Teqball bord

Få jeres helt eget unikke og personlige teqball bord.

Du er helt sikker på, at det er ikke findes noget bord i hele verden magen til dig.

Der er ingen som er i tvivl om hvor teqball bordet hører til og så er det bare mega god stil at kunne vise sit logo frem på fedt idrætsudstyr.

Se nogle af de unikke og personlige teqball borde

Med et personliggjort teqball bord, er du helt sikker på, at der ikke findes et bord i hele verden magen til.

Skal vi snakkes ved?

Kontakt os for mere information omkring Teqball - vi giver gerne gode råd og vejledning om Teqball reglerne og Teqball udstyret

Kontakt os

Send os en mail

Hvis i gerne vide mere om hvilke klubber og institutioner, der bruger Teqball bordene idag - så send os en mail

Send en mail

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering