En pannabane er skabt til liv og glade dage i skolegården, eller som et supplement til fodboldbanen i enhver idrætsforening

Panna er et spil med rigtig mange boldberøringer, hvor der er fokus på boldkontrol og teknik. Det gælder om at scorer flest mål, og hvis der laves en "tunnel" på en anden spiller og bolden rammer målet er kampen vundet lige på stedet.

Panna spillet er en del af streetkulturen, og er helt vildt sjovt at kigge på og absolut ligeså sjovt at spille. man man krydre pannaspillet med lækre finter og frække tricks, så vil drenge og piger kunne se sig selv spille sammen med de professionelle pannafodboldspillere. 

Pannabaner er gode i frikvarteret og til træning i idrætsforeningen

Panna kan nemlig spilles af alle aldre og er et virkelig godt krydderi til fodboldtræningen i fodboldklubberne eller som et godt bud på god underholdning til legepladsen eller i skolegården.

Selve pannaspillet er et kort og intenst gadefodboldspil, hvor man spiller 1 mod 1 eller 2 mod 2 på tid eller bedst af tre mål.

En pannabane kan også bruges til andet end fodboldspil

En pannabane er et rigtig godt alternativ til boldbaner af enhver slags, og med et begrænset område er det nemt at igangsætte alternative aktiviteter til fodbold. Brug pannabanen til hockey, tumlelege for de mindste eller evt. som et udendørs undervisningslokale, hvor der er plads til store armbevægelser og høje råb.


Fordele ved en A-Sport pannabane:
✔ Kræver ikke særlig meget vedligeholdelse
✔ Et smukt og brugbart møbel til opholdsområder af enhver slags
✔ Kan designes individuelt efter behov og ønsker
✔ Tåler alt slags vejr og vind
✔ Er støjsvag og i et utrolig slidstærkt og solidt materiale

Find alle A-Sport pannabaner her

Pannabanens kvalitet og tilbehør

En pannabane kan designes efter behov. Ofte er banen 8-kantet, rund eller oval. Alle pannabaner er produceret i et slidstærkt og vedligeholdelsesfrit materiale. En pannabane er nem at samle og er det nødvendigt, er det også ganske nemt at flytte banen til en anden placering og monterer banen igen.

Som standard kommer alle pannabaner med små varmgalvaniserede stålmål. Disse mål bruges både på en lav og en høj pannabane. Den høje pannabane måler 198 cm i højden og med en diameter på 6 meter er det nærmest et helt rum, man træder ind i. Her får man virkelig brugt sin gode energi på boldspil og lækre finter. Enhver pannabane kan stilles direkte på ethvert underlag af enten græs, asfalt eller gummibelægning.

Kontakt os

Pannabaner med bander af grantræ - højde 1 meter:
Både vores pannabaner og vore multibaner er typisk produceret i grantræ, som er en langtidsholdbar træsort, der er vejrbestandig og i en god kvalitet. Banderne er stabiliseret med et galvaniseret toprør, som gør pannabanen solid og stabil. Plankerne er monteret med 2 bolte i hver side. Det betyder, at trods mange timer med stød fra bolde, vejr og vind holder pannabanen år efter år. Denne model af en pannabane er typisk en 8-kantet med en højde på ca. 1 meter. Det er altid muligt at sætte flere bander sammen, så pannabanen istedet bliver oval. Det er helt op til de individuelle behov og ønsker. Pannabanen er 6 meter i diameter.

Pannabaner med moduler af lærketræ - højde 40 cm:
Dette design ef pannabanen er en lav og bred udgave (40 cm høj, 36 cm bred og 6 meter i diameter). Her har vi tænkt, at denne udgave sagtens kan bruges om smukke opholdsmøbler i skolegården / legepladsen. Modulerne kan sammensættes efter behov og ønsker. På siddefladerne er der plads til tilskuere, der hepper på sidelinien imens bolden ruller imellem de konkurrerende spillere på pannabanen. Eller elever, som hænger ud og tager en slapper på lægterne. Lav evt. et skønt udeområde med disse smukke moduler af det langtidsholdbare lærketræ sammen med flotte træer og et fedt område for børn og voksne er skabt.


Pannabaner med bander af varmgalvaniseret stål - højde 198 cm:

Med bander af varmgalvaniseret stål, bliver ligesom "gennemsigtig" - det giver mulighed for at se igennem banderne. Det giver pannabanen og området et råt og lækkert udtryk. En pannabane med varmgalvaniseret stålbander er vedligeholdelsesfri, støjsvag og i et utrolig lækkert materiale. En pannabane, som er skabt til brug hver dag - år efter år. Banen er 6 meter i diameter og 198 cm i højden. Som standard er pannabanen monteret med 2 indgang og 2 små stålmål.

Pannabaner med bander af varmgalvaniseret stål - højde 50 cm:
Denne lave udgave af en pannabane er 50 cm i højden og bygget af bander i varmgalvaniseret stål. Denne pannabane er vedligeholdelsesfri og støjsvag. En pannabane, som er skabt til brug her dag - år efter år.
Banen er 6 meter i diameter og 50 cm i højden. Som standard er banen monteret med 2 små stålmål. Med flere monterede bander, er det nemt at bygge en oval og dermed større pannabane.

Møbler til samvær - af pannabane moduler

Disse pannabane moduler kan sammesættes på kryds og tværs - lav jeres eget personlige "hænge ud" område, der passer perfekt til netop jeres aktivitetsområde. Modulerne kan sammensættes i et utal af kombinationsmuligheder. Hvis der på et senere tidspunkt er behov for at ændre på facon eller størrelse, er det nemt og ligetil at bytte rundt på modulerne og sætte dem sammen på nye måder.

Modulerne er skabt med henblik på at tilbyde maksimal fleksibilitet af møbler i skolegården og ved andre aktivitetsområder.

Kontakt os for mere information

Kombinationsmuligheder:

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

Vores sidste nye projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering