MultiBall skaber grobund for træning, bevægelse, læring og leg på samme tid

Udfordringen for vores samfund i dag er at gøre fysisk aktivitet sjovt nok til at få os mennesker til at bevæge os. Vores kernevision er at innovere sportsverdenen og give den den cool-faktor, den fortjener, for at kunne levere en effektiv løsning. Sport og teknologi kombineret med Gamification er nøglen, og vores produkter demonstrerer styrken af den sjove faktor i ligningen.

Med sine forskellige øvelser kan multiball hjælpe med at forbedre både fysisk kondition, koordination og styrke. Samtidig tilbyder multiball en række pædagogiske spil, der kan lære børn bl.a. matematik, dansk, geografi og styrke deres hukommelsesfærdigheder.

Uanset om man ønsker at forbedre sportspræstationer eller blive styrket i matematik, dansk eller geografi er multiball et alsidigt trænings- og undervisningsredskab, der kan tilpasses ethvert niveau. Konceptet er enkelt: Alt hvad der kræves, er en bold, som kan sparkes, kastes eller en simpel berøring og du er allerede godt igang.


Vi er født til at lære nye ting og udvikle vores færdigheder ved at lege. Med MultiBall er det en langsigtet succes for individuel udvikling. For at få børns sind og krop til at blomstre, er vi nødt til at tilbyde en sjov og spændende tilgang til at opdage verden.

MultiBall har et bredt udvalg af spil til ethvert niveau for maksimal underholdning og en god motion.

Vores spil er designet til at gøre sjæl og krop glad og aktiv ved at udfordre koordination, mental og fysisk aktivitet.

Gør væggen til en interaktiv sportsarena og et attraktivt undervisningslokale med Multiball

MultiBall-systemet kan monteres på enhver egnet væg. Den består af en spillekonsol med integrerede højttalere i en stødsikker sensorramme og en projekter. Alle hardwarekomponenter er designet til maksimal holdbarhed og 24/7 brug, udviklet, konstrueret og produceret i Tyskland.

En MultiBall væg fås i flere størrelser:

 • MultiBall 3rd generation mini
 • Multiball 3rd generation Club
 • MultiBall 3rd generation Pro

Se videoen om MultiBall, og hvordan det kan bruges

Hvad man har i benene, det får man også i hovedet

Børn er naturligt aktive. Det eneste, vi skal gøre, er at udløse det. MultiBall er en mixed reality-sports- og spilplatform bygget til samspillet mellem fysisk aktivitet og digitale spil. Konceptet er ret simpelt.

Alt du behøver er en bold, som du sparker, kaster eller slår med en ketsjer for at spille MultiBall Games. Med MultiBall får man pædagogiske spil til at lære matematik, geografi eller til at forbedre hukommelsesfærdighederne. Øje-hånd-koordinations spillene er nemme at lære og er lettilgængelige for børn.

Vi er født til at lære nye ting og udvikle vores færdigheder ved at lege. Med MultiBall er det en langsigtet succes for individuel udvikling. For at få børns sind og krop til at blomstre, er vi nødt til at tilbyde børnene en sjov og spændende tilgang til at opdage verden.


MULTIBALL TIL UNDERVISNING:

Fysiske færdigheder

De fleste af spillene til skolen har bevægelse i fokus samtidig med læring. Med flotte visuelle og gode lydeffekter er det slet ikke til at stoppe igen.

Kognitive færdigheder

Løs en ligning eller find det perfekte match i hukommelsen eller øv dig i de geografiske færdigheder.

Sociale færdigheder

Med sit positive sprog og udseende kan Multiball være med til at udvikle selvtillid, empati og selvværd.

Interaktiv træning med MultiBall

Integrer MultiBall i den daglige træningsrutine. Ved at bruge gamification, visuelle effekter og feedback i realtid øger MultiBall træningsstimulus og producerer målbare resultater til analyser.

Motion kan være kedeligt og ensformigt. Men det behøver det ikke at være. Mange mennesker dyrker idræt med specifikke mål: at forbrænde kalorier, at forme deres krop, få muskler, udholdenhedstræning og så videre. Vi ved også, at det kan være svært at holde motivationen højt. Ved at tilføje den sjove faktor og udfordrende aspekter af gaming bliver træningen til en underholdningsoplevelse, hvilket betyder, at folk dyrker sport uden selv at være klar over det. Det er nøglen til succes.

MULTIBALL TIL TRÆNING:

De fysiske fordele

 • Hurtig reaktion og første berøring
 • Forbedret off-ball bevægelse
 • Bedre og mere præcis aflevering
 • Forbedret positionering og kommunikation
 • Kombination af cardio og teknisk træning

De kognitive fordele

 • Forbedret beslutningstagning under pres
 • Skærpet fokus og forbedret situationsfornemmelse
 • Øget forventning og hurtigere reaktionstid
 • Bedre opdelt opmærksomhed og arbejdshukommelse

Fastholdelse og engagement med fordybende underholdning

Fastholdelse og engagement med fordybende underholdning De fordybende inspirerende og motiverende spil giver dine besøgende lyst til at spille igen og igen og vigtigst af alt sikre deres tilbagevenden.

Med MultiBall-spil vil salene være fyldt med børn og voksne, som får udfordret sin viden på lige nøjagtig det niveau, som passer til ethvert alderstrin. Systemet har sværhedsgrader, der passer til alle.

Hverken børn eller voksen vil stoppe med at lege igen.

Multiball genopfinder underholdning og aktiv sport gennem fordybende sjove aktiviteter.

MULTIBALL TIL UNDERHOLDNING:

”Før vi installerede MultiBall, havde vi for det meste kun skolebørn og deres undervisere på besøg. De legede og læste i en begrænset periode. Men efter vi har etableret vores MultiBall væg kommer hele familier, der spiller sammen hele dagen på Multiball-systemet, børn, forældre og endda bedsteforældre”.

Katrin - børne og unge koordinator ved Stock Resort.

En MultiBall væg fås i flere størrelser:

Se produktet her
Multiball Mini - Størrelse: 329 x 235 cm
Multiball Club - Størrelse: 409 x 285 cm
Multiball Pro - Størrelse: 489 x 335 cm

Ring til os

Ring til os på tlf. 97 51 07 17 eller find din lokale salgskonsulent her

Kontakt os for mere information

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål til produktet, så tøv ikke med at kontakte os

Send os en e-mail, så kontakter vi dig

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering