Masser af mulighed for leg og træning på padelbane, multibane og pumptrack ved Ishøj Idræts- og Fritidscenter

I foråret 2022 indviede Ishøj Idræts- og Fritidscenter et nyt udendørs område med 2 padelbaner, en multibane med kunstgræs og en pumptrack. Et helt vildt lækkert område, hvor alle aldersgrupper kan mødes og dyrke idræt på hvert deres niveau.

Padelbaner, multibane og pumptrack på et og samme sted

De 2 padelbaner ligger i forlængelse af hinanden og ved siden af ligger den store multibane, hvor der er plads til at spille fodbold, håndbold, hockey og andre former for aktiviteter, som er sjove. Hvis man er mere til fart over feltet, så er det på den store pumptrack hvor det går og stok og sten på enten et løbehjul, en gokart eller et par rulleskøjter.

Et område som det her lægger op til timevis af fællesskaber og den daglige dosis af bevægelse – vi er umådelig stolte over at kunne være med til præsenterer endnu et bevægelsesrum, som lever op til vores motto om at: alle har ret til at røre sig 😊

Kontakt os for flere informationer

A-Sport padelbaner er fremstillet i en solid konstruktion og med et æstetisk design, der oser af kvalitet, stabilitet og sikkerhed.

A-Sport multibaner er skabt til brug hver dag og appellerer til idræt, bevægelse og leg. Et helt naturligt fælles mødested, hvor det er tilladt at få "brændt krudtet af" og hvor aktivitet, frisk luft, fri leg og socialt samvær er i fokus.

En pumptrack passer perfekt ind i alle skolegårde og kan sagtens bruges på offentlige steder f.eks. fritidsklubber, parker, legepladser, campingpladser og idrætsanlæg.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering