Multibaner og boldbaner skabt til brug hver dag, appellerer til idræt, bevægelse og leg

Vi skal inspireres og der skal skabes kreative omgivelser, hvor der samtidig kan inspireres til lærdom, bevægelse og idræt på alle niveauer - rammerne skal sidde "lige i skabet" og på en multibane er rammerne skabt for masser af motion, idræt, bevægelse og leg. På en multibane kan vi være aktive sammen, alene og på tværs af alle aldre. Der kan dyrkes flere former for idræt på én og samme tid. Multibaner er idelle til at få skabt sammenhold og bevægelsesglæde når der spilles fodbold, basket, dødbold, håndbold eller hockey. Det bedste af det hele er, at multibanen ikke låses af som gymnastiksalen eller idrætshallen gør - på multibanen kan der spilles og leges på alle tidspunkter af døgnets 24 timer.
En multibane bliver helt naturligt et fælles samlingspunkt og et mødested, hvor der er plads til at "brænde krudt af" og hvor aktivitet, frisk luft, fri leg og socialt samvær er i fokus

A-Sport multibaner

Kunsten for os er, at gøre disse multibaner til steder, hvor vi alle syntes der er rart at være, hvadenten man deltager som medspiller på multibanen eller som aktiv tilskuer.
Vi leverer multibaner i allerhøjste kvalitet og skræddersyr løsningerne efter jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Se videoen om vores kvaliteter og lækre detaljer

En A-Sport multibane er produceret udelukkende af materialer i en høj kvalitet

Som standard er A-Sport Multibanen produceret i gran, som er en langtidsholdbar, nordisk træsort. Nordisk gran er en solid, vejrbestandig kvalitet. Multibanen er stabiliseret med et galvaniseret toprør omkring banen, som gør multibanen stabil. Plankerne i bandepladerne er monteret med 2 bolte i hver side. Det betyder, at trods mange timer med stød fra bolde, vejr og vind holder multibanen år efter år.

Plankerne, brugt i A-Sport multibanerne, er høvlet på alle 4 sider og de er efterfølgende afrundet over hjørnerne for blødt finish. De er udelukkende fremstillet i gran fra svenske eller finske skove, og egner sig derfor rigtig godt til danske vejrforhold. Gran har i modsætning til fyr en lukket cellestruktur. Gran optager derfor, i langt mindre grad end fyr, fugt fra omgivelserne, og lever derfor op til A-Sports krav om lang levetid. Hvis træet på sigt trænger til en afvaskning, kan man bruge almindelig trærens til formålet. Brug ikke en højtryksrenser, da man risikere at trykke vand ind og ødelægge den bagvedliggende cellestruktur.  Gran vil over tid gråne, når det udsættes for sollys og nedbør.

"En Multibane med varmgalvaniserede stålbander gør området større..."
Med bander af varmgalvaniseret stål, bliver banen ligesom "gennemsigtig", det er muligt at se igennem banderne, som gir' en følelse af, at området er større end det egentlig er. Samtidig giver det et råt og lækkert udtryk til området. En multibane af varmgalvaniserede stålbander er vedligeholdelsfri, støjfri og i et utrolig stærkt materiale. De galvaniserede bandeplader til multibaner er skabt til brug hver dag.

Vælg det rigtige underlag til jeres multibane

Det rigtige underlag til jeres multibane vælges udfra de ønsker og behov, der er fra foreninger og institutioner, som skal bruge multibanen. Er det fx fodbold, hockey og basket som banen primært skal bruges til, vil det typisk være kunstgræs, der lægges. Skal multibanen bruges som en bane til skateboard, rulleskøjter og cykler eller til småspil vil det typisk være en helstøbt gummibelægning eller asfalt, der bruges til underlag.

Der findes mange forskellige former for underlag til multibanen, og udover spørgmålet om det skal være kunstgræs, gummibelægning eller asfalt er det også meget vigtigt at tage i betragning hvilket materiale, som skal lægges under toplaget. Skal der lægges det vi kalder en "dræn pad", som er en god fremtidssikring af banen. Det lægges i mange tilfælde under et toplag af kunstgræs for at regnvand og spildevand kan trænge igennem og væk fra banen.

Tag fat i os for mere information

Kunstgræs

Det perfekte underlag til en multibane fordi banens tilstand ikke er afhængig af vejret. Vi leverer flere typer af kunstgræs, som er velegnet specielt til fx: Hockey, basket, padel eller fodbold.

Vi leverer kunstgræs, som opfylder alle DBU's krav for kunstgræsbaner. Vi giver altid 5 års garanti på kunstgræs.

Vi anbefaler at en multibane med kunstgræs efterses minimum en gang om året.

Helstøbt gummibelægning

Helstøbt gummibelægning er et fantastisk underlag, som er velegnet til både ophold, leg og sport. Vores gummibelægning er af en høj kvalitet, som er meget slidstærk og det fås i et væld af forskellige RAL-farver. Toplaget kan lægges direkte på asfalt eller beton.

En multibane med helstøbt gummibelægning er vedligeholdelsesfri.

Asfalt

Er velegnet som både cykel, skateboard, hockey, basket, volley, tennis, håndbold og fodboldbane. Hvis man vælger den rigtige belægning, er der mulighed for skøjtebane om vinteren.

En multibane med asfalt er vedligeholdelsesfri.

Få en serviceaftale på jeres multibane

Med en serviceaftale fra A-Sport er alle udgifter kendte og man skal ikke tænke på eftersyn af udstyret - for det gør vi!

A-Sport giver gerne tilbud på individuelt tilpasset serviceaftale. Et service af jeres multibane indeholder en gennemgang af banen, hvor bolte, møtrikker og alle andre befæstningsdele efterspændes.

Multibanen gennemgås for slitage og eventuelle brud, og kunstgræsset børstes og renses. Er der behov for det, vil der blive efterfyldt med sand.

Få mere info her

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af en multibane

I A-Sport kan vi hjælpe jer med realisering af Multibane projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover opførsel af selve banen kan vi stå for anlægsarbejde og fundamentering, etablering og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler.

Derudover tilbyder vi et stort sortiment af multibane tilbehør bl.a. fuldsvejste fodboldmål, håndboldmål i aluminium, skolegårdsmål, minipodemål, basketballstativer og komplette lys- og lydanlæg.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner. Vi har etableret og monteret over 400 multibaner i Danmark - så vi, om nogen kender til den kvalitet, der kræves.
Vores montører finder du alle steder i Danmark. De er hele tiden i tæt dialog med vores projektafdeling - det giver en stor fleksibilitet og en tæt kvalitetsstyring i alt hvad vi monterer. Den sparring og det samarbejde, der er imellem vores projektafdeling, montørerne og kunden er den vigtigste usynlige medspillere, vi kender - og vi vil ikke være den foruden.

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering