Multibaner og boldbaner skabt til brug hver dag, som appellerer til idræt, bevægelse og leg

Vi skal inspireres og der skal skabes kreative omgivelser, hvor der samtidig kan inspireres til lærdom, bevægelse og idræt på alle niveauer - rammerne skal sidde "lige i skabet" og på en multibane er rammerne skabt for masser af motion, idræt, bevægelse og leg.

A-Sport multibaner

Kunsten for os er, at gøre disse multibaner til steder, hvor vi alle syntes der er rart at være, hvad enten man deltager som medspiller på multibanen eller som aktiv tilskuer.


En multibane bliver naturligt et fælles samlingspunkt og et mødested, hvor der er plads til at brænde krudtet af og hvor aktivitet, frisk luft, fri leg og socialt samvær er i fokus.


Vi leverer multibaner i allerhøjste kvalitet og skræddersyr løsningerne efter jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Kontakt os

Det er de lækre detaljer, som gør forskellen

Vores multibaner bliver kun fremstillet af produkter i den allerhøjeste kvalitet: Multibanerne er "godt pakket ind" i galvaniseret stålrør, som er med til at afstive banen og beskytte banderne når brugerne sidder på eller hopper over dem. Alle fittings, bøjninger og rørholdere er i varmgalvaniseret stål. Alle bander er monteret med rustfrie skruer og topmøtrikker. Der anvendes kun rustfrie bolte, møtrikker, spændeskiver til montage af banerne.

Multibaner er den idelle ramme, når man gerne vil give børn plads til leg og spil. Multibaner giver mulighed for mange forskellige småspil på samme bane, og aktiviteterne kan med fordel sættes i gang både på langs og på tværs af banen.

Vælg det optimale underlag til multibanen

Valget af det rette underlag afhænger af de specifikke ønsker og behov fra de foreninger og institutioner, der skal bruge banen. Hvis hovedformålet med banen er fodbold, hockey eller basketball, vil kunstgræs typiske være det bedste valg. Hvis multibanen derimod skal bruges til aktiviteter som skateboard, rulleskøjter, cykling eller småspil, vil en solid gummibelægning eller asfalt være mere passende.

Der findes forskellige muligheder for underlag til multibanen, og udover valget mellem kunstgræs, gumme eller asfalt er det også afgørende at overveje, hvilket materiale der skal ligger under overfladelaget. Det er ofte en god idé at inkludere en "dræn pad", som er en god fremtidssikring af banen. Deet lægges typisk under et toplag af kunstgræs for at regnvand og spildevand kan trænge igennem og ledes væk fra banen.

De 3 mest brugte underlag til multibaner

Kunstgræs: Der perfekte underlag til en multibane fordi banens tilstand ikke er afhængig af vejret. Vi leverer flere typer af kunstgræs, som er velegnet til hockey, basket, padel, fodbold. Kunstgræsset opfylder alle krav fra DBU.
Helstøbt gummibelægning: Et fantastisk underlagt, som er velegnet til både ophold, leg og sport. Denne gummibelægning er af en høj kvalitet, som er meget slidstærk og det fås i et væld af forskellige RAL-farver.
Asfalt: Er velegnet som både cykel, skateboard, hockey, basket, volley, tennis, håndbold og fodboldbane. Hvis den rigtige belægning vælges, er der mulighed for skøjtebane om vinteren.

En A-Sport multibane er produceret udelukkende af materialer i en høj kvalitet

Som standard er A-Sport multibanen lavet af gran, en robust nordisk træsort kendt for sin langvarige holdbarhed. Nordisk gran er kendt for at kunne modstå alle vejrforhold. For at sikre stabilitet er multibanen udstyret med et galvaniseret toprør omkring banen. Bandepladerne er fastgjort med to bolte på hver side, hvilket sikrer, at banen forbliver stabil, selv efter mange timer med stød fra bolde samt vejr og vind. Det er almindeligt at male bandepladerne i sort eller andre farver for at tilpasse dem efter behov.

En multibane med varmgalvaniserede stålbander udvider området...

Banderne som er fremstillet af varmgalvaniseret bander udvider visuelt området ved at skabe en næsten gennemsigtig effekt. Denne åbenhed giver en illusion af større plads, samtidig med at den tilføjer et stilfuldt og industrielt præg til området. 

Multibanen, udstyret med varmgalvaniserede stålbander, kræver minimal vedligeholdelse, reducerer støj og er lavet af et ekstremt holdbart materiale. Disse bandeplader er designet til at kunne tåle dagligt brug uden problemer.

A-Sport multibane standardløsninger

Bander af gran - 10x20 meter
Bander af varmtgalv. stål - 10x20 meter
Bander af gran - 20x40 meter
Bander af varmtgalv. stål - 20x40 meter

Støjdæmpende og multifunktionelle boldbure

Et boldbur er perfekt til boligforeninger, skoler og offentlige rum, da spillet foregår koncentreret og indenfor de afsatte rammer. Boldbure fremstilles til individuelle mål, og der er altid muligt at finde en perfekt løsning. 

De varmgalvaniserede boldbure er vedligeholdelsesfrie, støjfri og i et utroligt holdbart materiale. På samme tid giver det gennemsigtige look et råt og lækkert udtryk. Ofte vælger man at montere et loft af net, så bolde eller andet ikke generer de omkringliggende boliger.

Få en serviceaftale på jeres multibane

Med en serviceaftale fra A-Sport er alle udgifter kendte og man skal ikke tænke på eftersyn af udstyret - for det gør vi!

A-Sport giver gerne tilbud på individuelt tilpasset serviceaftale. Et service af jeres multibane indeholder en gennemgang af banen, hvor bolte, møtrikker og alle andre befæstningsdele efterspændes.

En multibane udsættes hver dag for en stor belastning, så en omhyggelig vedligeholdelse forlænger banens levetid. Med mange års erfaring af montering af multibaner og anlæggelse af kunstgræs hjælper vi gerne med vejledning til vedligeholdelse af både kunstgræs og den generelle servicering af multibaner.


Vi udfører alt arbejdet med egne montører og egne maskiner - det sikrer en god kvalitet og regelmæssig udførelse.

Få mere info her

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af en multibane

I A-Sport kan vi hjælpe jer med realisering af Multibane projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover opførsel af selve banen kan vi stå for anlægsarbejde og fundamentering, etablering og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler.

Derudover tilbyder vi et stort sortiment af multibane tilbehør bl.a. fuldsvejste fodboldmål, håndboldmål i aluminium, skolegårdsmål, minipodemål, basketballstativer og komplette lys- og lydanlæg.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner. Vi har etableret og monteret over 400 multibaner i Danmark - så vi, om nogen kender til den kvalitet, der kræves.
Vores montører finder du alle steder i Danmark. De er hele tiden i tæt dialog med vores projektafdeling - det giver en stor fleksibilitet og en tæt kvalitetsstyring i alt hvad vi monterer. Den sparring og det samarbejde, der er imellem vores projektafdeling, montørerne og kunden er den vigtigste usynlige medspillere, vi kender - og vi vil ikke være den foruden.

Generelle multibane informationer:

Multifunktionalitet:

På en multibane skal der være plads til at udfolde sig, og der skal være plads til at mange kan være aktive på tværs af alder, køn og kultur. Banen vil skabe et løft til hele lokalområdet - både indenfor og udenfor åbningstid.

Det er muligt at kombinere banen, så den er ideel til mange aktiviteter på én gang. En multibane kan designes så der er plads til både hockey, volley, fodbold, basket og mange andre aktiviteter. Vi skræddersyr altid multibanen efter kundens ønsker og behov.

Spærrenet:

Et spærrenet kan have forskellige funktioner - typisk sætter vi det op for at undgå bolde skydes udenfor banen alt for ofte. Spærrenet monteres i forlængelse af banderne i højde på op til 3,85 meter.

Tilskuerpladser / tribuner:

Med en integreret tribune i banderne giver det plads til tilskuere. Tribunen kan fremstilles præcis som kunden ønsker det. Ofte fremstilles tribunerne i træ og galvaniseret stål. Det giver et flot udseende og holdbarheden er rigtig god.

Bander og basket over mål:

For at tilføje en ekstra dimension til multibanen, inkorporeres der ofte basketballmål over målene. Disse mål integreres naturligt i banen og tilføjer dermed en ekstra dimension til multibanen.

Opstregning

For at opnå den autentiske atmosfære af en ægte sportsarena er det en god idé at få tegnet opstregninger på den valgte overflade belægning. Det er almindeligt, at der som minimum vælges markeringer til midterlinjen og målfelterne.

Belysning og lydanlæg:

De fleste multibaner bliver flittigt brugt døgnet rundt, og derfor anbefaler vi at installere lysmaster omkring banen. Dette muliggør træning længere end til kl. 16 i vintermånederne. Derudover tiltrækker det også børn og unge, til at leg og bevægelse, når lyset er tændt.

Desuden kan der tilkøbes et lydanlæg, som kan kobles på telefoner, så der kan nydes musik under opvarmning eller blot til hygge.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye boldbane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering