A-Sport leverer og monterer pumptrack baner i hele landet

Pumptrack er en perfekt bane, hvor man kan øve sin balance og lære nye fede tricks og færdigheder - på alle slags cykler, skateboards, in-liners eller løbehjul. Uanset om man er voksen eller barn er det sjovt og udfordrende at opholde sig på en pumptrackbane. Pulsen kommer op, og det er super god træning og et fedt produkt, da banen skaber en naturlig fælles samlingsplads for børn, unge og voksne.

Hvorfor en pumptrack?

  • En pumptrack inviterer til mere bevægelse og motion i hverdagen på en ny og udfordrende månde
  • En pumptrackbane danner rammen for et unikt samlingssted i dit lokale samfund eller et byrum, hvor der er plads til alle
  • En pumptrackbane passer til alle aldersgrupper, og man kan roligt tage alle former for cykler, skateboards, rulleskøjter eller løbehjul og få den sjoveste oplevelse
  • En pumptrackbane er det perfekte alternativ til en cykelbane. Banen er velegnet til både fritidscykling og til cyklister på et højere niveau
  • En pumptrackbane tiltrækker børn, unge og voksne med fælles interesser og skaber engagement omkring motion og fælleskab

En pumptrack sammensættes af fleksible moduler i komposit, som kan udbygges efter behov. En pumptrak kan placeres på alle typer underlag og det er supernemt at pakke banen ned og flytte den fra sted til sted.

Brug en pumptrack på alle lege- og bevægelsesområder

Den alternative cykelbane - pumptrack bane - passer perfekt ind i alle skolegårde og kan sagtens bruges på offentlige steder f.eks. fritidsklubber, parker, legepladser, campingpladser og idrætsanlæg. Den kunne være et godt aktiv i forbindelse med en multibane, da det åbner op for flere bevægelses- og aktivitetsmuligheder.

Se alle pumptrack modellerne

Pumptrack materialer og farver

Pumptrackbaner fremstilles i komposit - et let og kompakt materiale, som er velegnet til alt slags vejr. Pumptrack baner kan sagtens stå ude hele året, banen er nem at stille op og lige så nem at afmontere eller flytte til en anden placering. Kørselsoverfladen er produceret i glasfiber armeret plast, som er enormt holdbart og nemt at reparere. En pumptrack kræver minimal vedligeholdelse og kan leveres i forskellige farver samt med et foreningslogo eller et sponsorlogo på kørefladen.

Fordele ved en pumptrackbane

  • Det er altid muligt, at sætte flere moduler på banen, når og hvis behovet opstår
  • En pumptrack kan placeres hvor som helst, og på alle slags underlag - inde og ude
  • Minimale vedligeholdelsesomkostninger
  • Hvis et modul er beskadiget, kan det hurtigt og let udskiftes

Udover levering og montering af selve pumptrack baner kan A-Sport selvfølgelig også levere rulleskøjter, skateboards, løbehjul, cykler til institutionsbrug og beskyttelsesudstyr i høj kvalitet.
Vi har mange års erfaring med etablering af aktivitetsområder, både inden og udenfor. Ingen projekt er for lille eller for stor til os.


Vores montører finder du alle steder i Danmark, og vi er altid klare til at komme med uforpligtende gode råd og vejledning. ”Alle har ret til at røre sig” – det mener vi hos A-Sport, derfor skaber A-Sport de rigtige rammer, hvor bevægelse og glæde får lov til at sprede sig.

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering