Aktivt uderum med multibane, beachbane og træningsanlæg ved Ikast Gymnasium

I Ikast, nærmere betegnet ved Via University, har vi været med til at etablere et mesterværk af et aktivt uderum. På Ikast Gymnasium er der frit valg på hylderne med motion. På multibanen kan der spilles alle former for boldspil, på beachbanen lige ved siden af er det alle former for beach sport som fodbold, volley og håndbold, der er i højsædet.

Træningsstativet er i høj kurs blandt de mange unge mennesker, som gerne vil dyrke idræt og godt samvær på tværs af køn, alder og kultur. Vi kan vist godt sige med stolthed, at dette område er for vildt og vi er pavestolte af, at have været med til at virkeliggøre drømmen om disse bevægelsesmiljøer.

Multibane, outdoor fitness og beachbane, som appellerer til idræt og bevægelse

Et område af idræt og bevægelse, som lægger op til timevis af fællesskaber og den daglige portion af bevægelse og motion. 

Vi leverer idrætsmiljøer i allerhøjeste kvalitet og skræddersyr løsninger efter jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Kontakt os for mere information

Et udendørs træningsanlæg er træning af hele kroppen og det er både som puls- og styrketræning. Et udendørs fitness anlæg bliver hurtigt samlingsstedet for alle former for motion og bevægelse og vil aktivt inddrage og udvikle området.

A-Sport-multibane-beach-outdoor-fitnes-675px

A-Sport-multibane-beach-outdoor-fitnes-675px1


Et stort beach område til alle former for beachvolley, beach håndbold eller beach fodbold til sjov og hård træning for de unge mennesker, som hver dag har muligheden for træning i det skønneste idrætsmiljø i Ikast.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering