Udendørs fitness og alt i udendørs træningsudstyr

Et af fordelene ved et udendørs træningsområde er, at området indgår naturligt i omgivelserne. Træning på de udendørs træningsstativer er effektiv træning. Det er træning af hele kroppen og det indeholder både puls- og styrketræning. Et udendørs fitness anlæg bliver hurtigt samlingssted for alle former for motion og bevægelse og vil aktivt inddrage og udvikle hele lokalsamfundet. Området kan bruges døgnet rundt - året rundt. Her kan børn og voksne i alle aldre benytte sig af tilbuddet om aktivt fysisk samvær, som giver nærvær og god energi.

Et udendørs fitness anlæg giver liv og aktivitet

Når et udendørs fitness området etableres, skabes en maksimal udnyttelse af store rum, som deles op i små træningsstationer. Vores outdoor træningsredskaber er i et flot og funktionelt design, som er lavet i et holdbart materiale, der kan modstå konstant at være udsat for al slags vejr og vind.

De udendørs træningsredskaberne findes i et hav af varianter, så der er rig mulighed for at variere mellem øvelser, som vil udfordre børn og voksne.

Kontakt os for mere information

Et udendørs træningsanlæg skaber sammenhold

Med et udendørs træningsanlæg åbnes muligheden for at skabe et samlingssted for både børn og voksne.

A-Sport-ude-fitness-parkour-galleri
A-Sport-ude-fitness-parkour-galleri1

Produkter med lang levetid i flot design

Holdbare produkter, som er fremstillet i et holdbart materiale, der kan modstå alt slags vejr og vind er med til at skabe god motion og gode venskaber på tværs af alder og kultur.

Skal vi snakkes ved?

Vi har flere løsninger til et udendørs fitness anlæg

KONTAKT OS

Kan vi hjælpe?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet

SEND EN MAIL, SÅ KONTAKER VI JER

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering