Sikke et område… til motion, bevægelse og leg midt i hjertet af et stort Boligområde i Skive

Med små oaser af plads til bevægelse, leg, hygge og samvær er Boligselskabet Bomiva i Skive et pragteksemplar på, hvordan der skabes unikke udendørs miljøer til børn, unge og voksne, hvor der er behov for tryghed og følelsen af at ”her er der rart at være”.

Med sidste nye skud på stammen i Boligselskabet har vi etableret et lækkert bevægelsesmiljø med Multibane, Pumptrack bane, Trampolin og et Klatrestativ, som er så højt, at man nærmest når himlen, hvis man strækker sig.

Multibanen giver rig mulighed for god aktivitet og flere muligheder for bevægelse på én gang

Med basketstativer på tværs af multibanen, og fuldsvejste multimål i begge ender af banen er her alle mulighed for at dyrke flere former for boldspil på samme tid.

Multibanen er 14 x 27 meter og banderne er produceret i lærketræ, som er en langtidsholdbar træsort, der er vejrbestandig og i en god og solid kvalitet.  Som underlag er der valgt en 40 mm gummibelægning med påmalet opstregning, så banen er velegnet til både ophold, leg og sport.

Trods mange timer med stød fra bolde, vejr og vind holder denne multibane år efter år. 

Pumptracken er et suverænt samlingssted

Det er rent og skært go’ energi kroppen fyldes med, når man suser hen over de mindre bump, pukler og de skarpe sving. Koncentrationen skærpes så ingen kommer og overhaler indenom… Pumptracken er placeret udendørs hele året rundt, men det er nemt at flytte den til et andet sted eller udbygge banen, hvis der på sigt skulle blive behov for det.

Et lege- og idrætsmiljø, hvor man bliver lige så længe man har lyst

En kæmpestor klatrepyramide, som er så høj, at man nærmest kan nå himlen, hvis man strækker sig og en nedgravet trampolin i høj kvalitet er med til at gøre dette bevægelsesmiljø til stedet, hvor man ikke vil hjem fra. Her er der tænkt på beboerne i hele nærområdet, institutionerne og den omkringliggende skole. Alle som har lyst kan bruge området og det gør de også!

Hos A-Sport mener vi at ” alle har ret til at røre sig ” – her er det slet ikke til at lade være

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering