Stort sortiment i gymnastik redskaber til både springgymnastik, redskabsgymnastik og rytmisk gymnastik

Gymnastik er en af de idrætsgrene, som man kan dyrke fra barnsben. Gymnastik udvikler børns balance, motorik og kropskontrol og det fortsætter gennem hele livet. Gymnastikken kommer i mange udgaver - det smukke gennem rytmisk og æstetisk gymnastik og det kraftfulde gennem springgymnastik, teamgym og redskabsgymnastikken. På konkurrenceplan i alle discipliner og til den helt almindelig gymnastiktime i skolen, hvor der er fokus på den motoriske træning og helt almindelig træning af koordination, kondition, styrke og smidighed.

Vi leverer gymnastikredskaber og gymnastikudstyr til gymnastikforeninger, skoler og efterskoler

Vi har kvalitetsprodukter til både elitegymnastik og breddegymnastik. Indenfor specialiseringer som Teamgym, rytmisk gymnastik, springgymnastik og redskabsgymnastik kan vi præsentere et stort kvalitets sortiment.

Indenfor rytmisk gymnastik kan vi tilbyde et kvalitetsprogram fra Amaya af Vimpler, Sjippetove, Gymnastik køller, Tøndebånd og Gymnastikbolde - alt sammen til bredde og elitegymnastik.

Indenfor redskabsgymnastik har vi et unikt samarbejde med Spieth, som er verdensførende og har specialiseret sig i at udvikle bl.a. Barre, Bomme og gymnastikgulve. Alle produkterne fra Spieth er FIG godkendte.

Indenfor springgymnastik og tumbling har vi et stort sortiment indenfor Airtrack, Fiberbaner, Gymnastikgulve og Trampoliner.

Kontakt os for mere information

Tilmeld jer Klub A-Sport og få alle fordelene

Vi tør godt betegne os som "ret gode" til idræts- og sportsudstyr af enhver art. Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr sætter vi pris på, at kunne råde og vejlede alle medlemmerne af kundeklubben Klub A-Sport.

Det koster ikke en krone at være medlem - tværtimod. Vi giver jer derimod en lang række fordele, som gør det endnu sjovere at handle med os.

• Medlemspriser med særlig gode priser

• Købt stort ind og spar mange penge

• Bonusordning, som forhandles individuelt

• Gratis fragt

• Hurtig levering

• Vi gemmer alle dine kvitteringer online

Bliv medlem

Med et gratis medlemsskab til Klub A-Sport får din idrætsforening "fuld valuta for pengene"

Hos A-Sport elsker vi alle former for sport. Vi er et sammensat hold bestående af de bedste fløjspillere, gymnaster, midtbanespillere, doublespillere, forsvarsspillere og målmænd. Med en klubånd udover det sædvanlige tilbyder vi vores trofaste kunder det bedste idrætsudstyr til de bedste priser på idrætsudstyr, og vi sørger for at gøre det attraktivt for enhver idrætsforening at være medlem af Klub A-Sport. Vi tør godt betegne os som "ret gode" til idræts- og sportsudstyr af enhver art. Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr sætter vi pris på, at kunne råde og vejlede alle medlemmerne af kundeklubben Klub A-Sport. Det koster ikke en krone at være medlem - tværtimod. Vi giver dig derimod en lang række fordele, som gør det endnu sjovere at handle med os.

Kontakt os for mere information

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering