Håndbolde og håndboldudstyr

A-Sport har et stort udvalg af håndbolde, håndboldmål, net, boldpumper, træningsudstyr og tilbehør til håndbold - er dermed en yderst velkvalificeret samarbejdspartner, når det drejer sig om håndboldudstyr til både foreninger, skoler og haller. Vi samarbejder med de førende brands indenfor håndboldens verden, og tilbyder alle de kendte boldtyper fra Select. Vi kan leverer håndbolde til håndboldtræningen, håndboldkampen eller til skoleidrætten, streethåndbold og beachhåndbold.

Klub A-Sport

Meld din håndboldklub ind i Klub A-Sport og få alle fordelene.

Det koster ikke en krone at være medlem - tværtimod.

Vi giver dig derimod en lang række fordele, som gør det endnu sjovere at handle med os.

Bliv medlem

Fordelene ved en gratis Klub A-Sport konto

•  Medlemspriser med særlig gode priser

•  Køb stort ind og spar mange penge

•  Bonusordning, som forhandles individuelt

•  Gode råd og vejledning til valg af det rigtige udstyr

•  Gratis fragt

•  Hurtig levering

•  Shop 24-7 på www.a-sport.dk med dit eget personlige log-in

•  Vi gemmer alle dine kvitteringer online

Bliv medlem

Vi har et stort udvalg til håndbold

Vores brede sortiment af håndboldudstyr indeholder også håndboldmål i officielle størrelser til alle formål -både til idrætshaller, inde og ude, multibaner eller hjem til haven. Vi kan fx tilbyde vores A-Sport VM håndboldmål i aluminium, men vi kan selvfølgelig også levere fuldsvejste galvaniserede mål til multibaner. Derudover rummer vores håndbold sortiment også træningsudstyr og tilbehør som elastikbind, harpiks, isposer, overtræksveste eller kegler.

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr er vi altid parate til at hjælpe jer, og kommer gerne med gode råd til valg af bolde, udstyr, agilitytræning, tilbehør og teamwear.

De mest populære produkter lige nu

Håndboldmål aluminium VM rød/hvid ramme

H200 x B300 x D125 cm

#VS308101
kr. 9.999,00ekskl. moms
Minihåndboldmål med aluminiums rammer

Quick klap 160x240x50/50

#55165
kr. 5.999,00ekskl. moms
Minioverligger til håndboldmål

H30 x L300 cm

#VS3001021
kr. 3.199,00ekskl. moms
Is-poser engangs 24 stk.
kr. 299,00kr. 384,00
ekskl. moms
Strappal tape 4 cm

10 stk.

#40251-10
kr. 480,00kr. 600,00
ekskl. moms
Markeringsmåtter - Select

12 gule og 12 orange på holder

#40233
kr. 349,00ekskl. moms
Håndbold EHF Ultimate str. 3
kr. 499,00ekskl. moms
Skumhåndbold Ø15 cm

145g

#40144
kr. 148,00ekskl. moms
Håndbold/Legeplads mål

300x200x80/200 cm.

#55140
kr. 6.999,00ekskl. moms

Agilitytræning til håndboldspillere

Også indenfor håndbold er agilitytræningen i fokus. Agililytræning er små accelerationer, opbremsninger og retningsændringer. Agilitytræning handler også om at bryde bevægelser ned og træne de enkelte færdigheder og træne spillerens evner. Håndboldspilleren bliver derved bedre til at arbejde med et hurtigt fodarbejde, retningsændringer, balance, start og stop indenfor et lille område.

At træne agilitytræning forebygger også skader, da træningen er med til at forbedre spillernes kropskontrol. Jo bedre kropskontrol, jo mindre er chancen for at komme forkert ud af en situation, som har potentielt skades risiko. Med det i mente, er det altid en fordel at lave agilitytræning. Agilitytræningen kan trænes fra 5 år.

Slappuk til håndboldtræning

Et interaktivt træningsredskab som Slappuk er et fantastisk redskab at implementere i håndboldtræning og Slappuk kan bruges af alle sportsfolk på alle niveauer - unge som professionelle. Træningen udvikler hånd/øjereaktion, hurtighedhed, koordination, smidighed og er med til at forebygge skader. Slappuk kan integreres i håndboldtræningen på mange måder, så bevægelse og sjov kan gå op i en højere enhed.

Systemet kan bruges til konditions- og hurtighedstræning samt til fælles spil, hvor alle - uanset niveau kan være med. Slappuk kan bruges som et element i træningen, hvad enten det drejer sig om håndbold, fodbold, badminton - ja stort set alle idrætsgrene.

Se video med Slappuk håndboldøvelser

A-Sport og håndbold samarbejdspartnere

Hos os har vi erfaring og ekspertise med i bagagen, som kommer alle vores samarbejdspartnere til gode. Vi samler i fællesskab en løsning, som både kan indeholde bolde og teamwear. Aftalen udfærdiges individuelt og tager udgangspunkt i jeres behov.

Vi er glade og stolte for at samarbejde med følgende klubber:

Vil du være en del af holdet? så kontakt Thomas

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverervi holdbare løsninger og rådgiver jer i materialer, design og funktionalitet. Vi er altid parate til at hjælpe jer og kommer gerne med gode råd til valg af bolde og teamwear.

Vores produktsortiment indeholder alt hvad der skal til, når det gælder udstyr til håndbold. Om det er til eliten- eller bredden. Vi har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service overfor vores kunder.

Har I brug for hjælp eller søger du svar på et spørgsmål så send en mail til Thomas Johansen

Send en mail

Hvad er Klub A-Sport?

Hos A-Sport elsker vi alle former for sport. Vi er et sammensat hold bestående af de bedste fløjspillere, gymnaster, midtbanespillere, doublespillere, forsvarsspillere og målmænd. Med en klubånd udover det sædvanlige tilbyder vi vores trofaste kunder det bedste idrætsudstyr til de bedste priser på idrætsudstyr, og vi sørger for at gøre det attraktivt for enhver idrætsforening at være medlem af Klub A-Sport.

Vi tør godt betegne os som "ret gode" til idræts- og sportsudstyr af enhver art. Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr sætter vi pris på, at kunne råde og vejlede alle medlemmerne af kundeklubben Klub A-Sport.

Det koster ikke en krone at være medlem - tværtimod. Vi giver dig derimod en lang række fordele, som gør det endnu sjovere at handle med os.

Bliv medlem

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering