A-Sport A/S

Gymnastikudstyr og Gymnastikredskaber:

Stort sortiment i gymnastikredskaber til både springgymnastik, redskabsgymnastik og rytmisk gymnastik

Rammerne i gymnastiksalen er med til at skabe det perfekte miljø for gymnastikken. Gymnastiksalen skaber fællesskaber, som man ikke finder andre steder, for her kan der være plads til alle og mange forskellig grene af gymnastik kan dyrkes på et og samme sted.

Gymnastik er en af de idrætsgrene, som man kan dyrke fra barnsben. Gymnastik udvikler børns balance, motorik og kropskontrol og det fortsætter gennem hele livet. Gymnastikken kommer i mange udgaver - det smukke gennem rytmisk og æstetisk gymnastik og det kraftfulde gennem springgymnastik, teamgym og redskabsgymnastikken. På konkurrenceplan i alle discipliner og til den helt almindelig gymnastiktime i skolen, hvor der er fokus på den motoriske træning og helt almindelig træning af koordination, kondition, styrke og smidighed.

Vi leverer gymnastikredskaber og gymnastikudstyr til gymnastikforeninger, skoler og efterskoler. Vi har kvalitetsprodukter til både elitegymnastik og breddegymnastik. Indenfor specialiseringer som Teamgym, rytmisk gymnastik, springgymnastik og redskabsgymnastik kan vi præsentere et stort kvalitets sortiment.

Indenfor rytmisk gymnastik kan vi tilbyde et kvalitetsprogram fra Amaya af Vimpler, Sjippetove, Gymnastik køller, Tøndebånd og Gymnastikbolde - alt sammen til bredde og elitegymnastik.

Indenfor redskabsgymnastik har vi et unikt samarbejde med Spieth, som er verdensførende og har specialiseret sig i at udvikle bl.a. Barre, Bomme og gymnastikgulve. Alle produkterne fra Spieth er FIG godkendte.

Indenfor springgymnastik og tumbling har vi et stort sortiment indenfor Airtrack, Fiberbaner, Gymnastikgulve og Trampoliner.

Du kan finde det store udvalg i gymnastikudstyr, ved at klikke dig ind på din gymnastikgren her:

 

Når du benytter A-Sport.dk accepterer du, at vi bruger cookies til statistik, optimering, funktionalitet samt markedsføring.

Læs mere her