Som studerende på VIA University i Ikast er der rig mulighed for vitaminer til både krop og hjerne

I lækre omgivelser er der skabt plads til fordybelse og action på skolen. Lige udenfor undervisningslokalerne ligger den store flotte multibane, hvor der kan spilles boldspil af forskellig art. Rundt om banen er der plads til hygge og samvær med medstuderende.

Bander i langtidsholdbare materialer

Multibanen ved VIA University i Ikast er monteret med en standard bande produceret i gran, som er en langtidsholdbar, nordisk træsort. På VIA University er der valgt gran bander med underlag i grønt kunstgræs. Det giver et eksklusivt udseende og passer godt ind i miljøet i og omkring skolen.

Nordisk gran er en solid, vejrbestandig kvalitet. Multibanen er stabiliseret med et galvaniseret toprør omkring banen, som gør multibanen stabil. Plankerne i bandepladerne er monteret med 2 bolte i hver side. Det betyder, at trods mange timer med stød fra bolde, vejr og vind holder multibanen år efter år.

Kontakt os for mere information

A-Sport multibaner

Kunsten for os er at gøre disse multibaner til steder, hvor vi alle syntes der er rart at være, hvadenten man deltager som medspiller på multibanen eller som aktiv tilskuer.

Vi leverer multibaner i allerhøjste kvalitet og skræddersyr løsningerne efter jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Se videoen om vores kvaliteter og løsninger

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye boldbane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering