En unik fornemmelse af idræts- og "hænge ud" miljøer, som bare smelter sammen til en enhed

Sammenspillet mellem beton, det blå kunstgræs og "hænge ud" miljøer i robinie træ gir' Thyborøn Skoles skolegård et lækkert og råt udtryk. Her er der plads til fordybelse og afslapning i "hænge ud" områderne med store hængekøjer, der svajer mellem de rå stammer af robinietræ. På Multibanen med kanterne af beton og det blå iøjnefaldende kunstgræs er der fart på... Her gir' man den gas - enten på banen eller på siddepladserne ved siden af som aktiv tilskuer.

Underlaget er multikunstgræs

Denne kvalitet af kunstgræs er velegnet til alle former for boldspil: Fodbold, hockey, basketball og småspil af enhver art.


Under kunstgræsset er der lagt det, vi kalder for en dræn pad, som er en godfremtidssikring af banen. Det lægges i mange tilfælde under et toplag af kunstgræs for at regnvand ogspildevand kan trænge igennem og væk fra banen.

Spærrenet som afskærmning

I begge ender af Multibanen er der yderligere monteret et spærrenet. Spærrenettet skærmer for bolde, som ellers ville ende i hovederne på dem, som benytter "hænge ud" områderne, i skolegården eller på parkeringspladsen.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering