I Suldrup – nærmere betegnet ved Stensbohallen er der mulighed for god og sjov motion på både multibanen og beach-banerne

Smukke og indbydende omgivelser… Det finder du ved Stensbohallen i Suldrup. Her har vi i samspil med de grønne omgivelser, skabt et stort og lækkert aktivitetsområde, hvor idræt og bevægelse er i fokus og på samme tid skaber rammerne om et fedt udendørsareal.

Her er der rig mulighed for at spille fodbold, hockey og basket på den attraktive multibane, som er monteret i lærketræ, og belagt med grønt kunstgræs, så det passer til de omkringliggende arealer.

Et stort område med multibane og beachbaner

På et stort areal ved siden af multibanen er der monteret 2 strand håndboldbaner og 1 strand fodboldbane. Disse baner i samspil med lækker multibane og flotte halfaciliteter gør, at området for Suldrups borgere og skolen er med til at skabe et helt unikt center for motion, bevægelse og leg.

Kontakt os for mere information

Et motorikunivers lige ved døren - kan man det?

Ja det kan man i Stensbohallen - og det fungerer rigtig godt skulle vi hilse at sige. Fra første færd, hvor du åbner døren ind til hallen oser det at bevægelse, idræt, motorik og leg.


Her er der plads til at både små og større børn kan boltre sig imens andre får deres daglige motion inde i hallen.

Kontakt os for mere information

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering