Ved Roslev Fodboldstadion var der tidligere etableret 2 tennisbaner, der trængte til en kærlig hånd - så det gav vi dem! Området i og omkring Roslev IF er et lækkert idrætsområde, hvor der er rig mulighed for at både far, mor og børn kan træne tennis og fodbold på samme tid. Et superfedt miljø, hvor der er masser af plads til Idræt, leg og bevægelse.

Der er stadig mulighed for at spille tennis på 2 baner, men den ene tennisbane har vi pakket ind i en multibanemed galvaniserede stålbander, som er vedligeholdelsesfrie og i et utroligt slidstærkt materiale, der er skabt til brug hver dag mange år frem i tiden.


I begge ender af multibanen er der monteret stålmål med basketplader. Her er der lagt en multikunstgræs, som egner sig rigtig godt til alle former for boldspil.

På bane 2 er der lagt en tenniskunstgræs, som egner sig bedst til tennisspillet. Dog er det oplagt stadig at bruge denne bane til forskellige former for boldspil og bevægelse. Banerne ligger ved siden af hinanden i 2 niveauer, så der er rig mulighed for at følge med på banen ved siden af - men bestemt også på fodboldbanerne, som ligger "klos" op af banerne.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering