Banen er produceret i oliebehandlet lærketræ 13 x 31 meter monteret med alu håndboldmål og bander over og ved mål. På den ene langside er der indbygget et sidde/opholdsområde, så multibanen er for alle. På tværs af banen er der monteret skolegårdsmål i begge ender. Der er lav bandeindgang, så det er lettere for de små børn at komme ind. I kunstgræsset er der opstreget håndboldmålfelt og midterlinie. Yderligere er der broderet et Ringkøbing Landbobank logo ned i kunstgræsset - en fantastisk mulighed for at komme sin hovedsponsor til gode.

A-Sport multibaner

Kunsten for os er, at gøre disse multibaner til steder, hvor vi alle syntes der er rart at være, hvadenten man deltager som medspiller på multibanen eller som aktiv tilskuer.

Vi leverer multibaner i allerhøjste kvalitet og skræddersyr løsningerne efter jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Se videoen om vores kvaliteter og lækre detaljer

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering