"I forbindelse med etableringen af et multibaneområde i Resen Multipark arbejdede vi sammen med A-Sport over et halvt år. Det var vores faste kontakt fra idéudvikling over etableringen og til færdiggørelsen. Gennem hele processen oplevede vi stor troværdighed og fleksibilitet i forhold til vores ønsker og behov. En del af projektet blev finansieret af fondsmidler og dermed fulgte bl.a. krav om synlig logo på multibanens kunstgræsbelægning. Denne udfordring tog A-Sport ansvar for med et flot resultat til følge. Vi er fuldt ud tilfredse med det færdig resultat, som fremstår gedigent og brugervenligt til stor glæde for områdets børn og unge".

Multibanen ved Resen Multipark

Vi har etableret en multibane med lærketræsbander og kunstgræsbelægning på 13x21 meter. Banen er multifunktionel og indeholder skolegårdsmål monteret på tværs af banen og et sidde/opholdsområde etableret i banens bander.

Banen er finansieret af fondsmidler fra bl.a. DBU, så kravet om et logo broderet i kunstgræsset er overholdt. Banen er incl. lysmaster med LED armatur, som tænder/slukker automatisk.

Kontakt os

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering