"Samarbejdet med A-Sport har fungeret rigtig godt. De har fra starten af været med indeover, og vejledt i forskellige løsninger og valg af materialer. De har stået til rådighed fra start til slut med stort og småt, samt med de spørgsmål, der dukkede op undervejs. Den personlige rådgivning som vi fik, og som var gennemgående under hele projektet, har absolut været en kæmpe styrke for os. Montering af multibanen overlod vi til A-Sport, dette foregik i sommerferien uden nogle former for problemer. Montage-afdelingen har lavet et super godt stykke arbejde, alt lige fra opmåling, etablering og oprydning på området.Vi er meget tilfredse med kvaliteten af banen, og kontakten med A-Sport. Banen er i brug dagligt - derfor er det vigtigt, at det er noget materiale, som holder. Så alt i alt en god proces som vi sammen med A-Sport har været igennem. Vi vil uden tvivl gøre brug af deres kompetencer igen en anden gang, hvis vi skal have etableret et nyt område eller udvidet."

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering