Wauw... sikke et område til bevægelse, motion og leg, der er etableret ved Boligforeningen Klostervangen i Aarhus

I et moderne boligområde hører også de fedeste bevægelses- og idrætsmiljøer til. Der findes ingen bedre steder af få gang i krop og hjerne end udenfor. Miljøet er lige, hvad du ser i Klostervangen i Aarhus, hvor du finder en smuk legeplads og outdoor fitness i naturredskaber – også den rå multibane, som er monteret i det flotte lærketræ med underlag af asfalt. Hele bevægelsesområdet giver et strejf af god stil og godt håndværk.

Outdoor fitness, multibane og legeplads er svaret på, hvad der skal til for at skabe bevægelse, motion og godt samvær

Outdoor fitness redskaberne er produceret i det smukke robinie træ, som har en levetid på 30-40 år er et miljørigtigt alternativ til fx legeredskaber i stål og på samme tid er det yderst dekorativt og skaber miljøer, som oser af kvalitet og hygge. Hele området er krydret med at "her skal der være rart at være" og her er der plads til både motions entusiasterne, boldnørderne, klatretøserne og alle de andre.

Området er et rigtig godt bud, på hvordan boligforeninger og idrætsmiljøer kan etableres - vi er forfærdelig stolte over, at kunne sige, at her har vi været til at skabe et miljø, som passer lige ind i vores motto: Alle har ret til at røre sig!

Kontakt os for mere information

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering