Dobbelt Multibane i Idom Råsted skaber stor glæde blandt skolens elever og byens borgere

I Idom Råsted er det bare om at komme udenfor i alle frikvaterne. Der er rift om pladserne på de to Multibaner, som er adskilt af indbyggede bænke, som gi'r fuldt udsyn til begge Multibaner. Her kan der spilles alle former for bold - både på langs og på tværs af banerne. Her er det go' motion og sjov motion og at mange kan få sig rørt på én og samme tid, der er i fokus.
Lige ved siden af banerne er der anlagt en stor skaterrampe, som er et godt alternativ til boldspil. Med Multibaner og skaterrampe i et fedt miljø bliver området brugt - ikke kun i skoletiden... når skoledagen er forbi fortsætter den gode aktivitet i dette unikke univers af idræt, bevægelse og leg.

2 store sammenbygget multibaner i Idom

De to sammenhængende Multibaner er hver især 26x12,5 meter og produceret i sibirisk lærketræ, som er enlangtidsholdbar træsort, der er vejrbestandigt og i en god og solid kvalitet. Underlaget er multikunstgræs, som er velegnet til alle former for boldspil: Fodbold, hockey, basketball og småspil af enhver art.

Under kunstgræsseter der lagt det, vi kalder for en dræn pad, som er en god fremtidssikring af banen. Det lægges i mange tilfældeunder et toplag af kunstgræs for at regnvand og spildevand kan trænge igennem og væk fra banen.

Kontakt os for mere information

A-Sport multibaner

Kunsten for os er, at gøre disse multibaner til steder, hvor vi alle syntes der er rart at være, hvadenten man deltager som medspiller på multibanen eller som aktiv tilskuer.

Vi leverer multibaner i allerhøjste kvalitet og skræddersyr løsningerne efter jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Se videoen om vores kvaliteter og lækre detaljer

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering