"Da Haderslev Katedralskole besluttede sig for at bygge en en multibane var det en selvfølge at A-Sport var et af de firmaer, vi gerne ville have til at give et tilbud. Vi har igennem mange år haft et godt samarbejde med firmaet, og heller ikke denne gang skuffede de. Vi fik fremlagt et godt projekt, som opfyldte vores krav og til en pris der gjorde det muligt. Igennem hele forløbet har vi kunnet trække på ekspertisen ikke blot fra A-Sport og deres meget kompetente montageafdeling, men også fra deres underleverandører. Vi havde bl.a. valgt en gummibelægning til hele banen og det firma, som udlagde denne belægning var virkelig eksperter. Vi er fuldt ud tilfredse med kvaliteten og må sige at banen virkelig er blevet et tilløbsstykke, ikke bare for vores egen skole, men så sandelig også for for de omkringliggende institutioners elever samt fra byens ungdom i fritiden. Vi vil ikke tøve med at bruge A-Sport til fremtidige projekter."

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering