Multibanen på Galtrup Efterskole er den første og største af slagsen!

På Galtrup Efterskole er både elever og lærere glade for deres nye multibane. Med en af de helt store multibaner - hele 20x40 meter - er der skabt grobund for alt slags aktivitet på og udenfor banen - hele dagen lang. Multibanen på Galtrup Efterskole er den første af slagsen som er monteret med det flotte lærketræ i sort og blåt kunstgræs – vi synes, det “spiller” rigtig godt - og glæder os over, at vores motto ”Alle har ret til at røre sig” igen er på sin plads.

Bander i langtidsholdbare materialer

Multibanen ved Galtrup Efterskole er monteret med en standard bande produceret i lærketræ, som er en langtidsholdbar træsort. På Galtrup Efterskole er der valgt lærketræs bander i en sort og med underlag i et blåt kunstgræs. Det giver et eksklusivt udseende og passer godt ind i miljøet i og omkring skolen.

Multibanen er stabiliseret med et galvaniseret toprør omkring banen, som gør multibanen stabil. Plankerne i bandepladerne er monteret med 2 bolte i hver side. Det betyder, at trods mange timer med stød fra bolde, vejr og vind holder multibanen år efter år.

Kontakt os

A-Sport multibaner

Kunsten for os er, at gøre disse multibaner til steder, hvor vi alle syntes der er rart at være, hvadenten man deltager som medspiller på multibanen eller som aktiv tilskuer.

Vi leverer multibaner i allerhøjste kvalitet og skræddersyr løsningerne efter jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Se videoen om vores kvaliteter og lækre detaljer

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering