Fedt aktivitetsområde i Fjerritslev – med multibane og panna arena

Vi har sat et anderledes og iøjnefaldende præg på Fjerritslev Idrætsforening nye multibane og panna arena. Den blå farve er et anderledes tiltag som skaber kontrast til de omkringliggende grønne arealer, der bidrager til socialt samvær blandt børn, unge og voksne. De to baner kan anvendes til forskellige aktiviteter, hvor både piger og drenge i alle aldre udfordrer hinanden i diverse idrætsaktiviteter som f.eks. håndbold, fodbold og hockey. De to nye baner vi har lavet hos Fjerritslev boldklub, gør det muligt at dyrke forskellige idrætsgrene i den frie natur, hvor frisk luft giver fornyet energi og kampgejst hos spillerne.

En pannabane er skabt til liv og glade dage i skolegården, eller som et supplement til fodboldtræningen i enhver idrætsforening

Panna er et spil med rigtig mange boldberøringer, hvor der er fokus på boldkontrol og teknik. Det gælder om at scorer flest mål, og hvis der laves en ”tunnel” på en anden spiller og bolden rammer målet er kampen vundet lige på stedet.

Panna spillet er en del af streetkulturen, og er helt vildt sjovt at kigge på og absolut ligeså sjovt at spille. Man kan krydre pannaspillet med lækre finter og frække tricks, så vil drenge og piger kunne se sig selv spille sammen med de professionelle panna fodboldspillere.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering