Flexfodbold midt i storbyens larm

4 stk. flexbaner opført ved DGI Byen i København. Her booker brugerne tid via DGI Byens hjemmeside og modtager en kode, som bruges til at låse sig ind på banen. De omkringliggende institutioner bruger også banerne til arrangementer af enhver art. Et virkelig råt og fedt miljø, som viser, at det er muligt at opføre motionsbaner hvor som helst.

Vi rådgiver og vejleder jer gerne med inspiration til jeres næste projekt

I dag er de flotteste bevægelsesmiljøer til rådighed over hele landet - og alle er de hver især individuelle, da brugerne i hvert område har hvert deres behov. Vi vil være med til at skabe disse multifunktionelle rum, hvor der er plads til idræt og fysisk bevægelse af enhver art. Kunsten at gøre disse bevægelsesmiljøer til steder, hvor vi alle syntes, det er rart at være, hvad enten det er de udendørs eller indendørs arealer.

Kontakt os

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye multibane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering