I hjertet af Vejle ligger Sct. Norberts skolen med rødder helt tilbage til 1905

De stolte traditioner, som altid har præget skolen hænger stadigvæk ved og med blot et kig ind i skolegården ser man tydeligt, at her er rammerne skabt til bevægelse, leg og læring.

Til boldspil af enhver art er der i skolegården etableret et boldbur med varmt galvaniserede stålbander

Stålbanderne er med et indbygget gummimembran, som reducerer støjen. Her bliver der gået til den og der er rift om banen, da alle former for aktivitet er ideelle. På banen er der monteret et loft af net, så bolde, frisbee og andre flyvende redskaber ikke generer de omkringliggende boliger.

Kontakt os for mere information

Disse boldbure kan integreres steder, hvor der faktisk ikke er plads til boldspil m.m.

De er perfekte til boligforeninger, skoler og offentlige rum, da spillet foregår koncentreret og indenfor de afsatte rammer. Boldburet leveres efter individuelle mål, og det er altid muligt at finde en perfekt løsning.

De varmgalvaniserede boldbure er vedligeholdelsesfrie, støjfri og i et utrolig holdbart materiale. På samme tid giver det gennemsigtige look et råt og lækkert udtryk til området.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye boldbane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering