Mange sjove aktiviteter med Pumptrack, Svævebane og Boldbane i Farstrup Aktivitetspark

Under temaet ”En byfornyelse i børnehøjde” blev aktivitetsparken i Farstrup etableret. Her er der tryghed og fællesskab for såvel børn, unge og ældre og området bliver godt og grundigt brugt til lidt af hvert.

Den store Pumptrack bane, der udfordrer store som små på cykel, løbehjul eller skateboard, svævebanen, der giver en et sus i maven eller de smukke legeredskaber i robinietræ, som er en pryd for øjet, er alle med til at gøre det her område til et sted, hvor man har lyst til at bruge mere end blot 5 minutter.

Her er der skabt et miljø, som vi bliver nødt til at give en ”tommel op" med pumptrack og legeplads

Helheden og udtrykket er så veludført og det er et ultimativt aktivitetsmiljø, hvor alle aldre kan boltre sig i timevis.


Legeredskaberne i Robinie træ sammen med den rå Pumptrack gi’r området et fedt udtryk – og skaber et miljø, der oser af kvalitet, æstetik og fællesskab på samme tid.

Kontakt os for mere information

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye legeplads projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering