A-Sport A/S

Bliv medlem af Klub A-Sport og få alle fordelene på idrætsudstyr

Hos A-Sport elsker vi alle former for sport. Vi er et sammensat hold bestående af de bedste fløjspillere, gymnaster, midtbanespillere, doublespillere, forsvarsspillere og målmænd. Med en klubånd udover det sædvanlige tilbyder vi vores trofaste kunder det bedste idrætsudstyr til de bedste priser på idrætsudstyr, og vi sørger for at gøre det attraktivt for enhver idrætsforening at være medlem af Klub A-Sport.

Vi tør godt betegne os som "ret gode" til idræts- og sportsudstyr af enhver art. Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr sætter vi pris på, at kunne råde og vejlede alle medlemmerne af kundeklubben Klub A-Sport.

Det koster ikke en krone at være medlem - tværtimod. Vi giver dig derimod en lang række fordele, som gør det endnu sjovere at handle med os:

  • Individuelle priser på udvalgt idrætsudstyr
  • Store rabatter på hele webshoppen - a-sport.dk
  • Gode råd og vejledning til valg af det helt rigtige udstyr, som matcher jeres behov
  • Attraktive tilbud før alle andre
  • Invitationer til spændende konkurrencer, nyheder og events
  • Tilgang til et professionelt hold, som på tværs af medarbejdere, leverandører og kunder sørger for at I får de bedste forudsætninger, for at drive en idrætsforening, der giver klubånd, sammenhold og god økonomi

 

A-Sport og samarbejdspartnere

Vi har et stort netværk af idrætsforeninger, hvor vi er med som medspiller når beslutninger omkring teamwear, rekvisitter og gode træningsøvelser skal tages. I dag har vi partneraftaler med Superliga klubber, håndbold ligaklubber, serie klubber, danske og færøske forbund.

Vi samler i fællesskab med den enkelte idrætsforening en løsning, som både kan indeholde bolde, rekvisitter og teamwear. Aftalen udfærdiges individuelt og tager udgangspunkt i klubbens behov.

Vi er glade og stolte over at samarbejde med klubber som:

Vi har eget tryk set-up, og i et tæt samarbejde med Select Sport, Mikasa og Jetsport tager vi alle klubber, forbund og deres medlemmer alvorligt. For mere information omkring en Klub A-Sport aftale kan I kontakte jeres lokale A-Sport konsulent - lige her...

Vil I være en del af Klub A-Sport holdet?

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverer vi holdbare løsninger og rådgiver jer i materialer, design og funktionalitet. Vi er altid parate til at hjælpe jer og kommer gerne med gode råd til valg af udstyr til alle idrætsgrene.

Vores produktsortiment indeholder alt, hvad der skal til, når det gælder idrætsudstyr - om det er til eliten eller bredden. Vi har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service overfor vores kunder.

Har I brug for hjælp eller søger I svar på spørgsmål, så kontakt jeres personlige A-Sport konsulent eller kontakt os på kontoret på tlf. 97 51 07 17

Find gratis træningsøvelser på A-Sport Idébanken til alle former for idræt med forskelligt idrætsudstyr

På Idébanken ligger der et helt bibliotek af gode øvelser til idrætsundervisningen og til træning på både bredde- og eliteniveau. Idrætsudøvere på et højt niveau giver deres forslag til forskellige træningsøvelser, der kan bruges på mange forskellige idrætsgrene. Find nye og motiverende træningsøvelser her!

Her er der øvelser hvor koordination, kondition, kropskontrol, balancetræning, genoptræning og afsætningsøvelser er i centrum. Selvom de enkelte øvelser vises med en bestemt idrætsgren i fokus, er det nemt og overskueligt at bruge de selvsamme øvelser igen og igen til mange forskellige idrætsgrene.

Hvad skal der egentlig til, for at skabe de helt perfekte rammer for idrætsudøvere rundt om i landet?

De flotteste idrætsanlæg og idrætshaller er til rådighed over hele landet - og alle er de hver især individuelle, da brugerne i hvert område har hver deres egne behov. Vi stiller os til rådighed for jer og sætter en ære i at være med til at skabe multifunktionelle rum - da vi mener, at disse rum skaber fællesskaber, som man ikke finder andre steder og vi vil være med til at etablere disse multifunktionelle rum, hvor der er plads til idræt af enhver art.

Kunsten for os, er at gøre disse idrætsmiljøer til steder, hvor vi alle syntes, det er rart at være. Hvad enten det er de udendørs eller indendørs arealer. Vi leverer produkter i allerhøjeste kvalitet og skræddersyr løsningerne efter jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Vi har taget del i at skabe lækre og praktiske idrætsmiljøer landet over, hvor der er plads til bevægelse, idræt, sved på panden, leg og godt humør... bl.a:

OB - Nature Energy Park - Tribunesæder Skolen i Bymidten - Haludstyr Stensbohallen, Suldrup - Multibane
Gullestrup Hallen - ​Motorikunivers Idom Råsted Borgerforening - Multibane Fladhøj Hallen - Halopdeling
Grænsehallerne i Kruså - Halopdeling Durup Idræts- og svømmeklub - 2V2 fodboldbane Barrit Kultur- og idrætscenter Motorikunivers
Frøstrup Hannæs IF - Multibane Holberg Hallen - Tribunesæder CPH Racket Club - Padelbaner
Skive Hallerne - Haludstyr Vanløse Hallen - 2V2 fodboldbane Gram Idrætsforening - Padelbane
Sport og Event Park - Esbjerg - Padelbane Sparekassen Thy Arena - Halopdeling Bramming Kultur- og idrætscenter - Motorikunivers
Fladhøj Hallen - Motorikunivers Padellounge Aalborg - Padelbaner Fjerritslev Idrætsforening - Multibane
OPDATERET DEN 3. MARTS 2021 AF LENE

Når du benytter A-Sport.dk accepterer du, at vi bruger cookies til statistik, optimering, funktionalitet samt markedsføring.

Læs mere her