Top Banner

OPRET DIG GRATIS HER

Template Gamle lege
    First Name:
Når du tilmelder dig Klub A-Sport, giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysninger hos os, indtil du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan nemlig altid trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at benytte linket i bunden af vores e-mail.

Hvad er Klub A-Sport?

Hos A-Sport elsker vi alle former for sport. Vi er et sammensat hold bestående af de bedste fløjspillere, gymnaster, midtbanespillere, doublespillere, forsvarsspillere og målmænd. Med en klubånd udover det sædvanlige tilbyder vi vores trofaste kunder det bedste idrætsudstyr til de bedste priser på idrætsudstyr, og vi sørger for at gøre det attraktivt for enhver idrætsforening at være medlem af Klub A-Sport.

Vi tør godt betegne os som "ret gode" til idræts- og sportsudstyr af enhver art. Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr sætter vi pris på, at kunne råde og vejlede alle medlemmerne af kundeklubben Klub A-Sport.

Det koster ikke en krone at være medlem - tværtimod. Vi giver dig derimod en lang række fordele, som gør det endnu sjovere at handle med os.

 

Vi laver Klub A-Sport aftaler med alle idrætsforeninger

Vi har et stort netværk af idrætsforeninger, hvor vi er med som medspiller når beslutningerne omkring rekvisitter, teamwear og gode træningsøvelser skal tages. I dag har vi Klub A-Sport aftaler med idrætsforeninger som spiller i superligaen, håndbold ligaklubber, serieklubber, breddeklubber, danske og færøske forbund. Ingen er for stor og ingen er for lille.

Vi samler i fællesskab med den enkelte idrætsforening en løsning, som både kan indeholde bolde, rekvisitter og teamwear. Aftalen er individuel og tager udgangspunkt i klubbens behov.

Vil I være en del af Klub A-Sport holdet?

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverer vi holdbare løsninger og rådgiver jer i materialer, design og funktionalitet. Vi er altid parate til at hjælpe jer og kommer gerne med gode råd til valg af udstyr til alle idrætsgrene.

Vores produktsortiment indeholder alt, hvad der skal til, når det gælder idrætsudstyr - om det er til eliten eller bredden. Vi har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service overfor vores kunder.

Har I brug for hjælp eller søger I svar på spørgsmål, så kontakt jeres personlige A-Sport konsulent eller kontakt os på kontoret på tlf. 97 51 07 17.

 

Gratis træningsøvelser på Idébanken til alle former for idræt med forskelligt idrætsudstyr

På Idébanken ligger der et helt bibliotek af gode øvelser til idrætsundervisningen og til træning på både bredde- og eliteniveau. Idrætsudøvere på et højt niveau giver deres forslag til forskellige træningsøvelser, der kan bruges på mange forskellige idrætsgrene. Find nye og motiverende træningsøvelser her!

Her er der øvelser hvor koordination, kondition, kropskontrol, balancetræning, genoptræning og afsætningsøvelser er i centrum. Selvom de enkelte øvelser vises med en bestemt idrætsgren i fokus, er det nemt og overskueligt at bruge de selvsamme øvelser igen og igen til mange forskellige idrætsgrene.


OPDATERET DEN 5. OKTOBER 2021 AF LENE

Bliv medlem af Klub A-Sport og få alle fordelene på idrætsudstyr. Med en klubånd tilbyder vi vores trofaste kunder det bedste idrætsudstyr til de bedste priser.