Top Banner

Hvorfor Klub A-Sport?

Hos A-Sport elsker vi alle former for sport. Vi er et sammensat hold bestående af de bedste fløjspillere, gymnaster, midtbanespillere, doublespillere, forsvarsspillere og målmænd. Med en klubånd udover det sædvanlige tilbyder vi vores trofaste kunder det bedste idrætsudstyr til de bedste priser på idrætsudstyr, og vi sørger for at gøre det attraktivt for enhver idrætsforening at være medlem af Klub A-Sport.

Vi tør godt betegne os som "ret gode" til idræts- og sportsudstyr af enhver art. Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr sætter vi pris på, at kunne råde og vejlede alle medlemmerne af kundeklubben Klub A-Sport.

Det koster ikke en krone at være medlem - tværtimod. Vi giver dig derimod en lang række fordele, som gør det endnu sjovere at handle med os.

 

Vi laver Klub A-Sport aftaler med alle idrætsforeninger

Vi har et stort netværk af idrætsforeninger, hvor vi er med som medspiller, når beslutningerne omkring træningsudstyr og gode træningsøvelser skal tages. I fællesskab med den enkelte idrætsforening finder vi en løsning, som både kan indeholde bolde, rekvisitter og teamwear. Aftalen udfærdiges individuelt og tager udgangspunkt i klubbens behov og ønsker.

Opret din idrætsforening gratis her

Template Gamle lege
    First Name:
Når du tilmelder dig Klub A-Sport, giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysninger hos os, indtil du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan nemlig altid trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at benytte linket i bunden af vores e-mail.

Det siger andre om Klub A-Sport:

"Ørslevkloster IF har netop efter 3 års samarbejde skrevet en ny klubaftale med A-Sport for de næste 
3 år. Vi er yderst tilfreds med samarbejdet. God kommunikation imellem klub og personale. Kompetent vejledning i hvilke varer vi kan købe,
samt hurtig levering af bestilte varer."


Joan Skovgård, bestyrelsesmedlem og tøjansvarlig hos Ørslevkloster IF
"Team Køge Volley er utrolig stolte og glade for vores samarbejde med A-Sport. Tøjet fra Mikasa lever både i design, kvalitet og funktion op til de højeste standarder og krav til moderne volleyball-beklædning og vi føler os som hold og klub utrolig godt klædt på til både træning og kamp.
Samtidig foregår vores kommunikation med A-Sport på en effektiv og ukompliceret facon og vi bliver altid godt behandlet - kan man forlange mere..."

Sven Brix, Cheftræner og bestyrelsesmedlem Team Køge Volley

 

"Vi er enormt glade for at kunne fortælle, at vi har forlænget vores samarbejdsaftale med A-Sport.dk med endnu et år. En aftale som gør at vi får en masse fordele og optjener bonus når vi skal have større bestillinger og vare ind. A-Sport er en utrolig stor virksomhed, som er total- leverandør af idræts-, trænings og andet udstyr til rigtig mange foreninger, klubber, skoler mm. A-Sport er utrolig professionelle og passioneret omkring deres arbejde og det glæder vi os til at være en del af det næste år."

FodboldHoldet Herning

Med et gratis medlemsskab til Klub A-Sport får din idrætsforening "fuld valuta for pengene"

Gør som over 50 andre idrætsklubber - få din idrætsklub meldt ind i Klub A-Sport.
Når I melder jer ind i Klub A-Sport, får klubben favorable medlemspriser, og en særlig bonusordning, som forhandles individuelt med klubber. Vi er også med som medspiller, når beslutningerne omkring rekvisitter og teamwear skal tages. Ovenikøbet giver vi jer også gode og afprøvede træningsøvelser til den daglige træning.
Kort sagt. I får tilgang til et professionelt hold, der giver klubånd, sammenhold og god økonomi for din klub.
 

I dag har Klub A-Sport aftaler med idrætsklubber, som spiller i Superligaen, håndbold-ligaen, serieklubber, breddeklubber, danske og færøske forbund.

 

Sådan fungerer det:

Medlemspriser med favorable fordele for idrætsforeninger
Når din idrætsklub er medlem sørger vi for at udregne jeres helt individuelle klubpriser og giver gerne gode råd og vejledning til det helt rigtige udstyr til klubben.

Bonusordning med et medlemskab af Klub A-Sport
Medlemmer af Klub A-Sport får altid forhandlet en individuel bonusordning, som giver klubben mere at handle for. Gratis fragt og hurtig levering er en selvfølge.

Sådan bliver du Klub A-Sport medlem
Bliv medlem ved at oprette dig på www.a-sport.dk. Udfyld formularen og vi sender dig en mail med adgangsoplysninger, når din ansøgning er behandlet.

Ens klubtøj - det ka' bare noget   

Ikke nok med at det ser supergodt ud, når klubben kommer i samlet flok til stævner, så giver det også en positiv synlig effekt. Klubben er nem at kende og alle os med ens klubdragter er med i det samme fællesskab.

Med et medlemsskab af Klub A-Sport giver vi en god pris på spillertøj fra Select og Mikasa i allerhøjeste kvalitet. Tøjet er hurtigtørrende og svedtransporterende og i 100% polyester, som ikke klæber til huden. Håndboldtøj, fodboldtøj, volleyballtøj - you name it... Tøjet fåes i størrelser fra 6 år og op til XXXL og i mange skønne farver og designs.

Kend eller genkend din bold...

Kender I det at foreningens bolde forsvinder? Nogen ligger ganske enkelt bare ikke det rigtige sted, andre ligger imellem træerne, og nogle smides væk fordi de er for brugte og gamle. Et foreningslogo eller en markering af boldene, som passer til et bestemt træningshold kan være en mægtig god idé.

Idéen kan også anvendes til at tilføre bolde et aldersbestemt mærkat, så hvert enkelt hold har ansvaret for sine egne bolde til deres træningstimer. Det giver spillerne et ejerskab over rekvisitter og bolde, så de kan være med til at mindske at boldene forsvinder. Hvad enten det er fodbolde, håndbolde, volleybolde, er der et væld af muligheder for brug af logo, illustrationer og farver.

Vi har eget tryk set-up, så vi sørger for klub og sponsor logo på teamwear, bolde og tasker

Med en unik ekspertise indenfor idrætsudstyr leverer vi holdbare løsninger og rådgiver jer i materialer, design og funktionalitet. Vores produktsortiment indeholder alt, hvad der skal til, når det gælder idrætsudstyr - om det er til eliten eller bredden. Vi har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service overfor vores kunder.

Har I brug for hjælp eller søger I svar på spørgsmål, så kontakt jeres personlige A-Sport konsulent eller kontakt os på kontoret på tlf. 97 51 07 17.

Gratis træningsøvelser på Idébanken til alle former for idræt med forskelligt idrætsudstyr

På Idébanken ligger der et helt bibliotek af gode øvelser til idrætsundervisningen og til træning på både bredde- og eliteniveau. Idrætsudøvere på et højt niveau giver deres forslag til forskellige træningsøvelser, der kan bruges på mange forskellige idrætsgrene. Find nye og motiverende træningsøvelser her!

Her er der øvelser hvor koordination, kondition, kropskontrol, balancetræning, genoptræning og afsætningsøvelser er i centrum. Selvom de enkelte øvelser vises med en bestemt idrætsgren i fokus, er det nemt og overskueligt at bruge de selvsamme øvelser igen og igen til mange forskellige idrætsgrene.

 

OPDATERET DEN 2. FEBRUAR 2022 AF ALLA

Bliv medlem af Klub A-Sport og få alle fordelene på idrætsudstyr. Med en klubånd tilbyder vi vores trofaste kunder det bedste idrætsudstyr til de bedste priser.