En smuk publikumstribune med sæder i den røde BSF farve

Sæderne er monteret og græsset er trimmet – alt er klappet og klar til Ballerup/Skovlundes fodboldhelte, løber på banen.

Ikke mindre end 904 tribunesæder er der monteret på tilskuer-langsiden - røde i klubbens farve og med en god siddekomfort. Det er vanvittigt flot, når man kommer ind på stadion og ser de 5 sektioner med tribunesæder. Her er der plads til at gi’ den gas, heppe på de lokale helte, som gir’ alt hvad de har i sig for at vinde kampene på stadion.

Tribunesædene er med ryglæn og har en uovertruffen siddekomfort

Sæderne er fremstillet i et godt og solidt materiale, er nummererede og monteret direkte på tribunetrinet. I Ballerup er sæderne i røde og valgt ud fra deres klubfarve – tribunesæderne fås i mange forskellige farver.

Vi etablerer og monterer mange individuelle løsninger i Danmark – så vi, om nogen kender til den kvalitet derkræves. Den tætte dialog imellem os og kunden er en yderst vigtig medspiller, som vi ikke vil være foruden.

Kontakt os for flere informationer

Find mere viden?

Find god inspiration og læs mere om tribuner og tribunesæder til ethvert behov - både indendørs og udendørs.

Læs med her

Skal vi snakkes ved?

Vi har flere spændende løsninger til idrætshallen og stadion, som vi gerne viser frem. Vi kommer gerne med gode råd og professionel vejledning.

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering