Hos A-Sport kan vi med vores mangeårige erfaring hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til jeres stadionprojekt. Vi tilbyder tribuner i mange forskellige kvaliteter alt afhængig af anvendelsesområdet. Tribunerne er af høj og gennemført kvalitet, som fås i mange forskellige former for design. Vores tribunesæder er fremstillet i plast og kan monteres på alle vores tribuner - hvilket giver rig mulighed for at sætte jeres eget præg på tribunen. Vi har et bredt udvalg i forskellige størrelser, typer og farver og vi tilbyder tribuner til udendørs såvel som indendørs brug.

Mobile tribuner og teleskoptribuner

Mangler du en løsning, der giver muligheden for at få maksimal udnyttelse af dit areal, som samtidig er alsidig og fleksibel? Så er vores mobile- og teleskoptribuner et godt valg! Med disse tribuner opnår du hurtig klargøring, mange omstillingsmuligheder for at tilpasse forskellige sportsgrene og muligheden for at forvandle dit tomme gulvareal til en publikumsvenlig sal. Derudover gør deres transporthjul og klapsammen funktion at de ikke optager plads og nemt kan gemmes væk, når de ikke er i brug. Vi leverer til større haller såvel som mindre gymnastiksale.

Stationære tribuner

Med de stationære tribuner får man en holdbar tribune, der er perfekt til udendørs brug. Vi producerer disse tribuner efter jeres behov og ønsker. Udvalget er stort og tribunerne fås i forskellige modeller, med forskellige stoletyper fremstillet i plast, med eller uden klapfunktion og stoletyperne fås i forskellige størrelser og farver. Her er der uendelige muligheder for at sammensætte den ideelle stationære tribune. Tribunerne er alle tilpasset kravene om holdbarhed og slidstyrke, der stilles i sportshaller og idrætsanlæg. Derudover indeholder tribunen en trappe, som gør det nemt og enkelt for tilskuerne at komme til og fra sin plads. Tribunerne fås i forskellige modellerm

A-Sport forhandler et bredt sortiment i tribuer og tribunesæder, som selvfølgelig overholder alle krav fra UEFA og FIFA.

Kontakt din lokale A-Sport konsulent for råd og vejledning. Vi hjælper gerne med et konstruktivt blik på opgaven og på andre forhold, der kan påvirke tribunens effektivitet. Vi forhandler i øvrigt alt stadionudstyr som stadiontavler, spillerbokse og baneudstyr.

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering