Rønde Idrætscenter er et moderne idrætscenter med faciliteter i verdensklasse

Rønde Idrætscenter har været igennem en gennemgribende renovering og modernisering. Med 3 haller, springgrav, 2 indendørs padelbaner og 4 multirum er der stort set plads til alle former for idrætsgrene.

Senest har der været fokus på etableringen af tribuner, der dagligt giver tilskuerne mulighed for at overvære træning og kampe fra de bedste pladser. Vi har monteret to teleskoptribuner, som tilsammen rummer 297 siddepladser. Udover at tribunerne lever op til høje kvalitetsstandarder, er de også udvalgt med fokus på et smukt og elegant design - ligesom kunden gerne vil have det.

Teleskoptribuner

En af de væsentligste fordele ved teleskoptribuner er, at de kan foldes sammen, når de ikke er i brug. Disse tribuner tilpasses den tilgængelige plads, hvilket muliggør en optimal og skræddersyet løsning til enhver opgave.

Valget imellem forskellige sædetyper og farver vælges sammen med kunden, det sikrer at tribunen harmonerer med det eksisterende rum og alle ønsker om æstetik, sikkerhed og standarder opfyldes.


Kontakt os for mere info

Teleskoptribunen køres ud og ind på under 2 minutter

Med motoriserede teleskoptribuner er det nemt at køre ekstra tilskuere pladser ud og tilbage igen med et tryk på en knap. En god løsning ved sportsbegivenheder eller koncerter da det ikke tager meget mere end 2 minutter at køre tribunen ud og tilbage igen. 

Med en teleskoptribune har du en hurtig og effektiv klargøring og mulighed for at tilpasse hallen til forskellige idrætsgrene og arrangementer på kort tid. Derudover kan tribunerne omdanne et tomt gulvareal til en publikumsvenlig sal, der skaber en god atmosfære.

Uanset om det er større haller eller mindre gymnastiksale, tilbyder vi løsninger, der passer jeres behov og faciliteter, og på samme tid sikrer en optimal og komfortabel oplevelse for både udøvere og tilskuere.

Find mere viden?

Find god inspiration og læs mere om tribuner og tribunesæder til ethvert behov - både indendørs og udendørs.

Læs med her

Skal vi snakkes ved?

Vi har flere spændende løsninger til idrætshallen og stadion, som vi gerne viser frem. Vi kommer gerne med gode råd og professionel vejledning.

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering