God plads på tribunerne til tilskuere på

Odense Cyklebane

Odense Cyklebane er en overdækket cykelbane med atletikfaciliteter i banens midte. Et vildt fedt cykelmiljø, som bruges både til international banecyklings stævner og træning for flere aldersgrupper.
Klubben Cykling Odense har banen som hjemmebane til hverdag, og klubben har fostret både danske mestre, nordiske mestre, europamestre, verdensmestre og olympiske mestre. Derudover har klubben mange medlemmer, som har det sjovt med at cykle på Odense Cyklebane, der er en af de hurtigste cykelbaner i verden.

744 siddepladser etableret på Odense Cyklebane

På hver langside har vi leveret og monteret 4 mobil tribuner, som hver især har 93 siddepladser med ryglæn, der har en uovertruffen siddekomfort og er fremstillet i et godt og solidt materiale. Sæderne er nummererede og monteret efter de gældende sikkerhedsregler. På Odense Cyklebane er sæderne røde – men fås i mange forskellige farver.

Vi etablerer og monterer mange individuelle løsninger i Danmark – så vi, om nogen kender til den kvalitet der kræves. Den tætte dialog imellem os og kunden er en yderst vigtig medspiller, som vi ikke vil være foruden.

Kontakt os for mere information

Find mere viden?

Find god inspiration og læs mere om tribuner og tribunesæder til ethvert behov - både indendørs og udendørs.

Læs med her

Skal vi snakkes ved?

Vi har flere spændende løsninger til idrætshallen og stadion, som vi gerne viser frem. Vi kommer gerne med gode råd og professionel vejledning.

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering