Luksus VIP tribunesæder på OB's hjemmebane

På hele Fyns hjemmebane Nature Energy Park har vi leveret de flotteste luksus VIP sæder til klubbens sponsorer og fans. Sæderne er produceret i en høj kvalitet af kunstlæder m/broderet OB logo på ryglænet. De er nemme at holde rene, blot en fugtig klud og sæderne er ligeså flotte som nye igen. Der er monteret i alt 126 sæder i den smukke genkendelige blå OB farve.

"A-Sport leverede vores nye Business Seats på Nature Energy Park, og vi har kun godt at sige om både processen og resultatet.

Vi valgte A-Sport fordi de er danske og har et stærkt ry i branchen for at levere, hvad de laver. Gennem hele forløbet har vi haft tæt kommunikation med A-Sport, der har fungeret som kompetent sparringspartner, så vi har fået præcis, de sæder vi ønskede.

Vi giver således A-Sport vores varmeste anbefalinger".

Anders Skjoldemose, Sponsorkonsulent i Odense Sport og Event

Det er her på Nature Energy Park at fynboerne deler øjeblikke og oplevelser der huskes - de største triumfer og de bitre nederlag, ung eller gammel, her kommer du helt tæt på fodbolden. Du kan dufte græsset, høretacklingerne og mærke suset af en helflugter i netmaskerne.

Fordelene ved disse sæder er:

• Ekstra god siddekomfort i en ekstra god kvalitet af kunstlæder

• Stolene er med dobbelt armlæn - fås også med single armlæn

• På samtlige stole er der ekstra høj rygstøtte

• Stolene er med automatisk tipfunktion

Find mere viden?

Find god inspiration og læs mere om tribuner og tribunesæder til ethvert behov - både indendørs og udendørs.

Læs med her

Skal vi snakkes ved?

Vi har flere spændende løsninger til idrætshallen og stadion, som vi gerne viser frem. Vi kommer gerne med gode råd og professionel vejledning.

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering