Ribber bliver brugt til alverdens formål på Skolen i Bymidten i Helsingør

Om det er i idrætstimerne, i fagtimerne eller i frikvartererne, så er der fuld tryk på ribberne... eller om det er hård fysisk træning, aktiv læring eller fri leg... Ribberne bliver brugt til enhver lejlighed og med god grund. På Skolen i Bymidten er der ribber i alle aktivitetsrummene. I det flotte univers af motorik er det de svingbare ribber, der sammen med vertikal labyrinten giver et væld af kombinationsmuligheder og pladsen i rummet udnyttes genialt. Det giver så mange muligheder for timevis af aktiviteter til enhver aldersgruppe. I den store idrætshal er væggene prydet med de flotte ribbevægge - her "svinger man sig fra træ til træ" henover væggen som en anden "Spiderman".

Ribber er nok et af de træningsredskaber, som bliver brugt allermest

Der er et utal af træningsmuligheder til alle former for styrke, koordinationstræning og motoriktræning. De alm. ribber, de svingbare ribber, ribbevæggene og ribberne med spejle er alle specialproduceret så de passer lige præcis til Skolen i Bymidten.

Vi har et stort sortiment af ribber med standardmål, men det er altid muligt at få specialdesignet sine ribber, så de passer lige nøjagtig til behovet.

Se udvalget af ribber

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af levering og montering af ribber til ethvert behov.

Send en mail, så kontakter vi dig

Vi vil gerne vise dig

A-Sport ribber er fremstillet i en solid konstruktion med et eksklusivt design. Tag fat i os, hvis i vil vide mere om vores ribber

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering