Ribber - Ribbevægge eller Svingbare Ribber

Alle kender en gymnastik ribbe, og det er næsten helt sikkert, at vi på et eller andet tidspunkt i vores liv stifter bekendtskab med ribber. Ribber er et genialt universielt redskab, og den kan bruges af både børn og voksne. Det er nok et af de træningsredskaber, som er blevet brugt allermest og det er med god grund, at de hænger i stort set alle landets gymnastiksale og haller. Ribber er især god fordi her er der et utal af træningsmuligheder til styrketræning, koordinationstræning, smidighedstræning og motoriktræning.

Ribber til ethvert behov

Hos A-Sport har vi et stort sortiment af standard ribber - både lakeret og ulakeret. Derudover er det altid muligt at få specialproduceret ribber, så det passer som "fod i hose" til den enkelte opgave. Vi forsøger altid at vejlede og rådgive til løsninger, som passer til jeres krav og behov.

Vi laver mange forskellige former for ribber:

• Ribber i partier
• Ribbevægge

• Svingbare ribber

• Ribber i standard mål

Kontakt til os for flere informationer

Design og kvalitet

A-Sport ribber er fremstillet i solid konstruktion med et eksklusivt design. Materialet på rammen er i et stærkt fyrretræ og listerne i bøgetræ. Ribben er overflade behandlet med en vandbaseret lak. Kantlisten kan afmonteres, så det er muligt at udskifte listerne, hvis der bliver behov for dette. Listerne er ovale, hvilket giver et optimalt greb og ribberne overholder reglerne for den europæiske sikkerheds-standard EN 913.

Se det store udvalg i ribber

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af levering og montering af ribber til ethvert behov.

Send en mail, så kontakter vi dig

Vi vil gerne vise dig

A-Sport ribber er fremstillet i en solid konstruktion med et eksklusivt design. Tag fat i os, hvis i vil vide mere om vores ribber

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering