Gymnasterne i Viborg Gymnastikforening nyder hver dag i de skønne omgivelser og lækre gymnastikredskaber

Sikke et gymnastikcenter de har i Viborg - her er der alle former for gymnastikredskaber til både træning, opvisning og konkurrencer. Rammerne i dette gymnastikcenter er virkelig sat for gymnastik og her skaber produkterne det perfekte miljø for gymnasterne. Her er der gymnaster, som kommer for at få deres daglige motion og der er gymnaster, som kommer for at blive nogle af landets bedste.

Gymnastiksalen er indrettet med gymnastikredskaber i høj kvalitet

Med ribber langs den ene væg, spejlvægge langs den anden væg og et gymnastikgulv der er af allerhøjeste kvalitet er der base for gymnastik af enhver art.

Er du til Powertumbling, Team Gym, redskabsgymnastik, springgymnastik eller rytmisk gymnastik er det her i Viborg Gymnastik Center, der er noget ved af være.

Kontakt os for flere oplysninger

Vi skaber løsningerne i et samarbejde med jer

I et samarbejde med Viborg Gymnastikforening har vi været med til at skabe denne oase af gymnastikredskaber, som oser af meget god kvalitet, lækkert design og som samtidig matcher Viborg Gymnastik forenings ønsker.

Hos A-Sport "sætter vi barren højt" - vi leverer kun produkter af allerhøjeste kvalitet - og skræddersyr løsningerefter Jeres behov. Vores mange års erfaring på den danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

"Efter længere tids søgen efter en leverandør af springmåtter og gymnastikredskaber var der efter mødet med A-Sport ingen tvivl om hvilken leverandør vi ville bruge. Igennem hele processen er vi blevet mødt med en utrolig stor faglig viden omkring redskaber og de tekniske detaljer der måtte være.

Derudover har vi også formået at lande en aftale, som vi i VGF er utrolig stolte af og vores gymnaster nyder hver dat at træne på redskaber, som lever op til samtlige af vores kvalitetskrav og forventninger. 

Topkvalitet hele vejen igennem. Et dejligt ærligt firma at arbejde sammen med - et firma der holder, hvad de lover og lidt til!

Vi vil til enhver tid anbefale jeres produkter og jeres ekspertise til alle".

Preben Jensen, Viborg gymnastik forening

Vi tænker i helhedsløsninger, når vi leverer gymnastikredskaber

Langt de fleste løsninger idag er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljer og helhedsløsninger, hvilket betyder at allerede fra de allerførste skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores projekter.

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller mangler du rådgivning omkring gymnastikredskaber?

Send os en mail - så kontakter vi dig

Vil du gerne vide mere?

Vi kan leverer alle former for gymnastikredskaber til skoler og idrætsforeninger

Find det store sortiment her

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering