I AIG Aalborg er der gymnastik, trivsel og kvalitet i højsædet

Det er noget ved at være gymnast i AIG - for her er der plads til alle og her er der rart at være. Ikke nok med at kammeratskabet er i højsædet så er der også stor fokus på at gymnastikredskaberne skal være af den allerhøjeste kvaliet. Og det kan vi godt skrive under på at det er det. Med kvalitetsprodukter fra det verdensførende brand indenfor redskabsgymnastik skal vi hilse og sige... at det fås ikke bedre.

Med de unikke produkter fra Spieth kan vi garantere et højkvalitets produkt til både den professionelle konkurrence gymnast og til breddegymnaster, der har deres daglige gang i centret.

Vi ved hvad vi snakker om, når der skal leveres gymnastikredskaber i den bedste kvalitet

Hos A-Sport "sætter vi barren højt" - vi leverer kun produkter af allerhøjeste kvalitet - og skræddersyr løsninger efter Jeres behov. Vores mange års erfaring på den danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Langt de fleste løsninger i dag er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljer og helhedsløsninger, hvilket betyder at allerede fra de allerførste skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores projekter.

Kontakt os for mere information

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller mangler du rådgivning omkring gymnastikredskaber?

Send os en mail - så kontakter vi dig

Vil du gerne vide mere?

Vi kan leverer alle former for gymnastikredskaber til skoler og idrætsforeninger

Find det store sortiment her

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering