Lækkert miljø til padel i Rønde idrætscenter

Med 2 indendørs padelbaner i Rønde Idrætscenter er der lagt op til padel på ethvert plan. Her er der i bogstaveligt forstand "højt til loftet" og alle er velkommen. Med et indbydende og moderne idrætscenter, som er et samlingssted for lokalområdets borgere er der plads til idræt og kultur på alle niveauer.

Med indbydende omgivelser og produkter i højeste kvalitet, har Rønde Idrætscenter opnået en gigantisk interesse fra folk, som ønsker at spille padel. De 2 baner i centret egner sig både til arrangementer for klubber, virksomheder og andre fællesskaber.

Kontakt os for mere information

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af Padel projektet

Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet.
Udover opførsel af selve banen kan vi stå for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler.
Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner. Vi har etableret og monteret over 400 multibaner i Danmark - så vi, om nogen kender til den kvalitet, der kræves.
Vores montører finder du alle steder i Danmark. De er hele tiden i tæt dialog med vores projektafdeling - det giver en stor fleksibilitet og en tæt kvalitetsstyring i alt hvad vi monterer.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering