Rønde Idrætscenter - et moderne idrætscenter med padelbaner, idrætshaller og kulturliv

Sikke et idrætscenter og samlingssted for lokalområdets borgere til idræts- og fritidsaktiviteter, uddannelse, kurser, møder, koncerter, udstillinger og meget andet.

I 2022 stod de nye tilbygninger og 2 padelbaner færdig i Rønde Idrætscenter – et moderne idrætscenter som nu rummer 3 haller til indendørs idræt, 2 indendørs padelbaner, 4 multirum, som kan benyttes til dans, bordtennis, gymnastik, yoga, fester og foredrag.

Derudover rummer centret lokaler til undervisning og møder.

Et idrætscenter som er attraktiv for alle borgere i lokalsamfundet

Sammenholdet og det sociale aspekt i lokalsamfundet er i den grad blevet boostet med flere aktiviteter under samme tag. I Rønde har det været en dynamo med stor synergieffekt og det har genereret flere brugere i centret. Der skabes på samme tid også nye forbindelser og venskaber på tværs af idrætsgrene, alder og kultur.

Kontakt os for mere information

Haludstyr med bl.a. en hejsevæg, når hallen skal deles op i 2 individuelle rum

I den nye hal er der udover springgraven, som er placeret i den bagerste del af hallen også etableret bøsninger og opstregninger til 5 badmintonbaner, håndboldbane og opstregning til kortbane håndbold.

Det har været vigtigt at skærme og dele hallen op i 2, da der i den ene ende er etableret en springgrav, som ikke må bruges uden opsyn af uddannede instruktører. Da hejsevæggen ikke skulle være lyddæmpende faldt valget på en hejsevæg med dug forneden og net foroven. Fleksibiliteten er løst og brugerfunktionaliteten er intakt, når idrætshallen skal rumme flere aktiviteter på én gang.

Omklædningsrummene er med solide og holdbare omklædningsbænke i dobbeltlakeret fyrretræ og sorte knagerækker i et flot design.

Produkter

Vi har et stort sortiment af produkter til hallen og omklædningsrummet

Se dem her

Vil du vide mere?

Vi gir' gode råd og vejledning til hvilken løsning der passer til jer

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering