En ældre multibane på over 20 år blev forvandlet til tre strålende multibaner med hver deres formål

Fritidscentret Springbrættet i Smørum har implementeret tre mindre multibaner. Én dedikeret til blandt andet hockey og fodbold, en anden til håndbold, basket og andre småspil og den sidste til f.eks. fodtennis og pickleball. I stedet for at renovere den store multibane, besluttede man at tage den ned og opføre tre mindre baner. Det har vist sig at være en fantastisk idé. Hele området omkring banerne har fået et løft, det er blevet nemmere at overskue, og børnene elsker det.

3 flotte multibaner, som appellerer til idræt og bevægelse

Et område til idræt og bevægelse, som fremmer timevis af samvær og den daglige portion af motion, leg og bevægelse.

Vi leverer idrætsmiljøer i allerhøjeste kvalitet og tilpasser løsninger efter jeres specifikke krav. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Kontakt os for mere information

Banderne på multibanerne er fremstillet i langtidsholdbare materialer

De 3 multibaner ved Springbrættet i Smørum er monteret med en standard bande produceret i gran, som er en langtidsholdbar nordisk træsort, der giver et eksklusivt udseende og passer godt ind i miljøet omkring multibanerne.

Nordisk gran er en solid, vejrbestandig kvalitet. Banderne er stabiliseret med et galvaniseret toprør omkring banen, som gør multibanen solid. Plankerne i bandepladerne er monteret med 2 bolte i hver side. Det betyder, at trods mange timer med stød fra bolde, vejr og vind holder multibanen år efter år.

A-Sport multibaner

Kunsten for os er at gøre disse miljøer til steder, hvor vi alle syntes der er rart at være, hvad enten man deltager som medspiller på multibanen eller som aktiv tilskuer.

Vi leverer multibaner i allerhøjeste kvalitet og skræddersyr løsningerne efter jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye boldbane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering