Stor multibane til forskellige boldspil

Eleverne på Baltorpskolen i Ballerup er glade - de har netop fået en multibane, hvor de kan spille og lege i frikvartererne. Multibanen har været et stort ønske, da der allerede er stor aktivitet på den eksisterende bane. På den nye bane er der plads til fodbold, håndbold og andre småspil i skolegården, hvilket giver mulighed for sjov aktivitet og opfylder elevernes ønsker om gode aktivitetsmuligheder i frikvartererne

En A-Sport multibane er produceret udelukkende af materialer i en høj kvalitet

Som standard er A-Sport multibanen fremstillet i nordisk gran, en robust nordisk træsort kendt for sin langvarige holdbarhed. Nordisk gran er kendt for at kunne modstå alle vejrforhold.

For at sikre stabilitet er multibanen udstyret med et galvaniseret toprør omkring banen. Bandepladerne er fastgjort med to bolte på hver side, hvilket sikrer, at banen forbliver stabil, selv efter mange timer med stød fra bolde samt vejr og vind.

Kontakt os for mere info

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye boldbane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis I er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering