"Nøjagtig som streetbanerne i de Københavnske streetmiljøer"

Sådan lød ønsket fra Vildbjerg skole - og nu er det blevet opfyldt 🙂

Skolen har fået et robust og moderne boldbur på 15x25 meter, fremstillet af varmgalvaniserede stålbander. Her spilles der forskellige former for boldspil. Stålbanderne måler 2 meter i højden, og i hver ende er der monteret ekstra højde, så de når op på næsten 4 meter.

Tanken er at boldburet skal fungere som et samlingspunkt for både tilskuere og aktive udøvere, hvilket er med til at fremme fællesskabet og aktiviteten.

Et boldbur i varmgalvaniserede stålbander kræver ingen vedligeholdelse og larmer slet ikke

Disse boldbure er også en ideel løsning til områder, hvor der normalt ikke er plads til boldspil eller andre livlige aktiviteter. De egner sig perfekt til boligforeninger, skoler og offentlige rum, da de muliggør spil indenfor et afgrænset område. Boldbure tilpasses altid efter individuelle mål, hvilket sikrer, at der altid findes en optimal løsning for ethvert område.

Disse varmgalvaniserede boldbure kræver ingen vedligeholdelse, er udstyret med en indbygget gummimembran, som reducerer støjniveauet og er lavet af et utrolig holdbart materiale. Derudover bidrager det gennemsigtige design med et råt og stilfuldt udtryk til omgivelserne.

Kontakt os for mere information

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye boldbane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis I er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering