2 multibaner ved Brårup skole i Skive skaber god aktivitet og gode venskaber på tværs af alder, køn og kultur

Klokkerne har knap nok ringet ud til frikvarter og allerede vrimler det med elever på de to multibaner i skolegårdene. Med omkring 670 børn på skolen er det afgørende at have aktiviteter og redskaber, der kan engagere et stort antal børn på én gang. 

På Brårup skole i Skive har de opnået en livlig aktivitet ved at installere to flotte multibaner, som tiltrækker til idræt, bevægelse og leg. Det skaber et dejligt miljø, som indbyder til fællesskab, aktivitet og god motion for alle aldre. Skolen har aktivt deltaget i designprocessen af banerne med et fokus på at fremme sundhed, trivsel, og at skabe et naturligt samlingssted for lokalsamfundet.

Den ene bane er blevet anlagt ca. 1 år før den anden og træværket har fået et grålig nuance. Det er helt naturligt - og bane nr. 2 vil med tiden få samme grålige patina.

2 flotte multibaner, som appellerer til idræt og bevægelse

Et område til idræt og bevægelse, som fremmer timevis af samvær og den daglige portion af motion, leg og bevægelse.

Vi leverer idrætsmiljøer i allerhøjeste kvalitet og tilpasser løsninger efter jeres specifikke krav. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Kontakt os for mere information

Banderne på multibanerne er fremstillet i langtidsholdbare materialer

De 2 multibaner ved Brårup skole i Skive er monteret med en standard bande produceret i gran, som er en langtidsholdbar nordisk træsort, der giver et eksklusivt udseende og passer godt ind i miljøet omkring multibanerne.

Nordisk gran er en solid, vejrbestandig kvalitet. Banderne er stabiliseret med et galvaniseret toprør omkring banen, som gør multibanen solid. Plankerne i bandepladerne er monteret med 2 bolte i hver side. Det betyder, at trods mange timer med stød fra bolde, vejr og vind holder multibanen år efter år.

A-Sport multibaner

Kunsten for os er at gøre disse miljøer til steder, hvor vi alle syntes der er rart at være, hvad enten man deltager som medspiller på multibanen eller som aktiv tilskuer.

Vi leverer multibaner i allerhøjeste kvalitet og skræddersyr løsningerne efter jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked gør, at vi har en stor viden om at skabe funktionelle, alsidige og individuelle løsninger.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye boldbane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering