Guldminen ved idrætsskolerne i Ikast og FC Midtjylland er skabt til fællesskaber på tværs af elite, akademi og elever

"Ikast Complete", er et nytænkt idrætscenter med topmoderne rammer for FC Midtjyllands Superliga trup, idrætsskolerne i Ikast og byens borgere, som gerne vil udfordre sig selv på konditionen.


Vi kan med stolthed i stemmen sige, at vi syntes det her storslået projekt er uovertruffen og vi er så glade for at være en del af det hold, som har været med til at skabe det perfekte idrætsmiljø.

Et unikt idrætsunivers af 20 aktivitetszoner

Stedet for træning, leg og læring for alle aldre. Etableringen af Ikast Complete er en kæmpe optimering for eliteidrætten nationalt og breddeidrætten regionalt. I den videre udvikling af morgendagens stjerner bliver dette et monument i forhold til at rekruttere og udvikle de idrætsudøvere, som skal kæmpe for at stå øverst på sejrsskamlen i fremtiden.

20 forskellige aktivitetszoner åbner op for bevægelse på mange niveauer

De fedeste små idrætsmiljøer i en stor verden af idræt er hvad Ikast Complete er bygget op omkring. Her giver ordsproget "Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god" rigtig god mening og i samtlige aktivitetszoner bliver der kæmpet for point.

Zoner med bl.a. multibane, beachbane, fodtennisbane, løbebane, klatrevæg, parkour og fitness områder gør Ikast Complete et tilløbsstykke, som alle kan få glæde af - uanset alder og aktivitetsniveau.

Videoen er venligst udlånt af Sweco, Nordstern og idrætsskolerne i Ikast

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye boldbane projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering