En stor interaktiv Multiball væg til sport, undervisning og leg

På Søndermarksskolen på Frederiksberg har de gang i undervisningen på en spændende og innovativ måde. Eleverne engageres og deres sociale og samarbejdsevner styrkes via en stor interaktiv væg, som skaber en effektiv og tilpasset lærings- og legeoplevelse.

Brug multiball væg i forskellige fag

Den store multiball væg kan bruges i mange forskellige fag, og der er mange muligheder for at skræddersy undervisningen til hver enkelt elevs behov. For eksempel kan matematikundervisningen drage fordel af at bruge en interaktiv væg til ”lege” formler, regnemåder og tal ind under huden på en visuel og tiltalende måde. I et fag som geografi kan væggen bruges til at forbedre elevernes viden om hvor i verden et bestemt land ligger, hvordan ser deres flag ud, hvilket sprog taler befolkningen og meget mere gennem interaktive spil og øvelser.

I SFO’en Drivhuset på Søndermarksskolen bliver multiball væggen også flittig brugt, til sjove boldspil og andre spil som giver god motion til alle aldre. Multiball væggen indeholder en bred vifte af forskellige applikationer og spil, der kan bruges til at udforske forskellige emner og koncepter for både indskoling, mellemtrin og udskolingselever.

Ring til os

Ring til os på tlf. 97 51 07 17 eller find din lokale salgskonsulent her

Kontakt os for mere information

Skal vi kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål til produktet, så tøv ikke med at kontakte os

Send os en e-mail, så kontakter vi dig

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering