Kælderen på Vejlebroskolen i Ishøj er sprængfyldt med spilopper, motorik og bevægelse

Under jorden på Vejlebroskolen åbner sig et dejligt motorikrum, hvor der er plads til store armbevægelser og på samme tid er dette motorikrum også omdrejningspunktet for glæden ved at være i bevægelse og at være fysisk aktiv. Her er det meningen at der skal tonses derudaf og det er meningen at børn skal udfolde sig på alle niveauer. Her skal børn have mulighed for at mødes og lege, klatre, kravle, gynge, svinge, bygge og have det sjovt sammen med andre på tværs af alder, køn og kultur. Et helt naturligt rum, hvor man har adgang til at samles og at udvikle sig sammen.

Motorikrummene fra A-Sport designes altid efter jeres individuelle behov

Det er altid med solide og robuste redskaber i allerhøjeste kvalitet og med et godt håndværk vi etablerer de aktive rum, som idag er et af hovedingredienserne af bevægelse i hverdagen.

Hos A-Sport leverer vi næsten aldrig to løsninger, der er ens

Hver enkelt opgave tilpasses de unikke krav og behov som I har brug for. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked sikrer jer den bedste partner til at etablere en funktionel, alsidig og individuel løsning.

Med vores store produktsortiment indenfor alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbanen og stadions er A-Sport en partner I kan stole på.

Lad os være med til at designe jeres idrætsfaciliteter

Vi leverer næsten aldrig to løsninger, som er ens. Hver enkelt opgave tilpasses de unikke krav og behov kunden har brug for. Vi vejleder og rådgiver jer til løsninger, som passer til jeres krav og behov,

Kontakt os for mere information

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler, design, etablering og montering

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye motorikrum, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering